Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. března 2024 10:40
Čas čtení 0:35
Radka Klučárová

Peaky Blinders jsou zpět. Těšit se můžeš na velkolepou filmovou adaptaci a oscarového Cilliana Murphyho

Peaky Blinders jsou zpět. Těšit se můžeš na velkolepou filmovou adaptaci a oscarového Cilliana Murphyho
Zdroj: BBC One
FILMY A SERIÁLY FILM NEJLEPŠÍ SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložit Uložené

Natáčení filmu by mělo začít v září.

Oscarový herec Cillian Murphy potvrdil svou účast v připravovaném celovečerním filmu Peaky Blinders. Podle jednoho z tvůrců populárního seriálu Stevena Knighta by se mělo začít natáčet už v září 2024, informuje NME.

Doporučeno
Tohle jsou nejhůře hodnocené české seriály všech dob. Který je v první pětici? Tohle jsou nejhůře hodnocené české seriály všech dob. Který je v první pětici? 21. března 2024 7:45

Šestá a poslední série příběhu slavné rodinné bandy spatřila světlo světa před necelými dvěma lety. Už tehdy však tvůrci naznačili, že se fanoušci a fanynky mohou těšit na velkolepé pokračování ve filmové podobě.

Zatím se zdá, že by se děj měl odehrávat během druhé světové války. Knight také již dříve oznámil spolupráci s Cillianem Murphym na dnes již kultovní postavě Tommyho Shelbyho. Filmové pokračování příběhu nedávno oznámil i sám herec.

Anketa:
Těšíš se na celovečerák Peaky Blinders?
No jasně, už aby to bylo!
Tohle si nechám ujít.
No jasně, už aby to bylo!
94 %
1221 Hlasů
Tohle si nechám ujít.
6 %
84 Hlasů

„Vždycky jsem říkal, že pokud Knight dodá scénář, o kterém vím, že ho umí napsat, protože je to fenomenální scenárista, může se mnou počítat,“ řekl Murphy v rozhovoru pro Irish Star. „Pokud budeme chtít pokračovat v padesátiletém Tommym Shelbym, budu u toho. Pojďme do toho,“ dodal irský herec.

Peaky Blinders
Zdroj: BBC One
Domů
Sdílet
Diskuse