Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2024 10:42
Čas čtení 1:05
Barbora Adamkovičová

Rodiče Biancy Censori si v Austrálii předvolají Kanyeho Westa na kobereček. Nelíbí se jim, že rapper předvádí jejich dceru nahou

Rodiče Biancy Censori si v Austrálii předvolají Kanyeho Westa na kobereček. Nelíbí se jim, že rapper předvádí jejich dceru nahou
Zdroj: Getty Images/Bianca Censori
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložit Uložené

Podle rodinného přítele je Censori „velmi chytrá žena a zdá se, že za své pobuřující oblečení může stejně jako Kanye“. Dodal také, že údajně ví, co dělá, a s rapperem si jen buduje impérium.

Tchán Kanyeho Westa vyzývá rappera a jeho dceru, aby ho přijeli navštívit do jeho domu v Austrálii. Podle deníku Daily Mail se však modelka bojí čelit hněvu vlastního otce poté, co právě před několika týdny kritizoval její okázalé oblékání.

„Kanye byl pozván do Austrálie a Bianca váhá, jestli to má dovolit, protože ví, jak bude reagovat její otec,“ prozradil blízký člen rodiny. Dodává také, že její otec „se nenechá zastrašit Kanyeho silou ani kontrolou“ a rozhodně by se nemělo očekávat, že po setkání nastane rodinná idylka.

Doporučeno
Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj 8. října 2023 13:35

Westa k sobě pozval poté, co se Biančina matka Alexandra vrátila z Ameriky po neúspěšném pokusu o „záchranu“ jejich dítěte.

Odvážné outfity rapperovy manželky plní titulky novin po celém světě. Mnozí si proto myslí, že je obětí manipulace. Alexandra Censori se proto chtěla „na vlastní oči“ přesvědčit, zda její dcera skutečně ztratila kontrolu nad vlastním životem.

Rodina byla ujištěna, že je vše v pořádku

Zdroj blízký rodině však dodal, že Ye si se svou tchyní „hezky popovídal“ a ona sama byla „fascinována jeho pozorností a slávou“. „Záchranná mise“ tak byla neúspěšná a modelčina matka se vrátila domů s přesvědčením, že svou dceru do ničeho nenutí a ona údajně „ví, co dělá“.

Budují si vlastní impérium

Bianca Censori je podle anonymního zdroje „velmi chytrá žena a zdá se, že je za své pobuřující outfity stejně zodpovědná jako Kanye“. Uvedl také, že vždy ráda riskovala a experimentovala. Do manželství s rapperem prý investovala nejen citově, ale i finančně.

Podílí se na vlastnictví umělcovy oděvní značky, a dokonce i na jeho hudbě a spolupracuje s ním na nákupu nemovitostí. Zdroj tedy tvrdí, že pár společně pracuje na vybudování impéria.

Domů
Sdílet
Diskuse