Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Tohle jsou nejlepší evropské předkrmy. Do žebříčku se probojovala i česká dobrota

1. Dakos

Asi tě nezarazí, že i první příčku si sebralo Řecko. Dakos se občas přezdívá také ntakos a jde o pokrm typický pro největší řecký ostrov Krétu. Skládá se ze suchého ječného sucharu zvaného paximadi, na který se přidává nadrobený sýr myzithra, nakrájená zralá rajčata, celé olivy, kapary, čerstvé oregano a několik kapek kvalitního olivového oleje.

 

35. Bramboráky

Proč uvádíme pětatřicáté místo? Protože právě na něm se objevila česká specialita! Server TasteAtlas zaujaly naše bramboráky. 

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse