Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. dubna 2024 9:57
Čas čtení 0:44
Ella Petrová

VIDEO: Známý streamer byl opět zatčen, obtěžoval izraelskou policistku

VIDEO: Známý streamer byl opět zatčen, obtěžoval izraelskou policistku
Zdroj: Instagram / Johnny Somali
ZAJÍMAVOSTI IZRAEL
Uložit Uložené

Johnny Somali nemá zábrany, a tak se opět dostal do křížku se zákonem. Tentokrát ho čeká vyhoštění z Izraele.

Nechvalně proslulý Kick streamer Johnny Somali byl během živého vysílání z Izraele zatčen. Během jeho natáčení dorazili na místo policisté, Somali využil příležitosti a pronesl sporné poznámky namířené na policistku.

Doporučeno
FOTO: Takto vypadal epický Comic-Con v Praze! Podívej se na fotky těch nejlepších cosplayů FOTO: Takto vypadal epický Comic-Con v Praze! Podívej se na fotky těch nejlepších cosplayů 7. dubna 2024 17:50

Řekl jí: „Jsi dě*ka. Vezmu tě na večeři, přísahám, změním ti život, bejby. Nepotřebuješ pracovat pro tyhle ni***s.“ Chvíli poté jeden z policistů zakročil a vyzval streamera, aby toho nechal. Když se s ním Somali začal dohadovat, policista ho odvedl. Nechápal, proč má jít do vězení, a začal důrazně tvrdit, že je ze Spojených států.


Po propuštění opět streamoval a tvrdil, že byl svědkem střelby v restauraci. Detailně popsal, že zatímco jedl večeři, někdo přišel se zbraní do restaurace a začal střílet. Dva lidi byli prý dokonce postřeleni. Velice naléhavě dodával, že musí okamžitě Izrael opustit.


Toto není poprvé, kdy byl Johnny Somali osočen z toho, že obtěžoval místní obyvatele. Nedávno byl vyhoštěn z Japonska.

Domů
Sdílet
Diskuse