Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Beryko.
9. dubna 2024 12:00
Čas čtení 0:58
Sponzorovaný obsah

Lidé stáli u Masaryčky 100 metrů dlouhou frontu na otevření nového obchodu DJI. Podívej se, jak vypadá

Lidé stáli u Masaryčky 100 metrů dlouhou frontu na otevření nového obchodu DJI. Podívej se, jak vypadá
Zdroj: Beryko
TECH MODERNÍ TECHNOLOGIE
Uložit Uložené

Návštěvníci byli za čekání odměněni štědrou slevou.

Ve čtvrtek 4. dubna se u pražské budovy Masaryčka vytvořila až 100 metrů dlouhá fronta. Více než 300 lidí se přišlo podívat na slavnostní otevření oficiálního obchodu DJI, přední světové značky dronů, akčních kamer a stabilizátorů. Přilákala je 50% sleva na jakýkoliv produkt DJI zakoupený v den otevření prodejny. Přišli se také seznámit s pokročilými funkcemi a možnostmi produktů DJI.

O značce DJI

DJI je významný výrobce dronů a stabilizátorů. Z malé kanceláře společnost rychle vyrostla na globální síť, která zpřístupňuje uživatelům složité technologie a vytváří nástroje pro profesionály ve filmovém průmyslu, zemědělství a dalších odvětvích.

DJI Store
Zdroj: Beryko

Obchod nabízí zákaznický servis i poradenství

DJI Store má sloužit jako místo pro budování komunity uživatelů a fanoušků značky, a to prostřednictvím workshopů, školení a konzultací s odborníky. Návštěvníkům jsou k dispozici profesionální prodejci, kteří jim poradí s výběrem správného produktu, vhodným příslušenstvím, prvním nastavením a legislativou. Díky tomu mohou zákazníci plně využívat možnosti svých DJI produktů.

navštívit dji store

O distribuci značky do Česka se postarala společnost Beryko, která během svého působení navázala partnerství také se značkami, jako je Xiaomi, Amazfit, nebo výrobcem nabíjecích stanic Jackery.

Ondřej Jirovec, CEO společnosti Beryko, oficiálního distributora DJI pro Česko a Slovensko, vyjádřil hrdost nad otevřením DJI Store v Praze. Podle jeho slov dokládá snahu poskytovat zákazníkům přístup k nejlepší dostupné technologii a podporovat jejich vášeň pro fotografii a video. „Toto slavnostní otevření znamená významný krok pro značku DJI v regionu a posiluje postavení Prahy jako centra technologické inovace a kreativity.“

DJI StoreDJI StoreDJI StoreDJI Store
Zobrazit galerii
(6)
Domů
Sdílet
Diskuse