Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. dubna 2024 11:43
Čas čtení 1:01
refresher team

Muž vyghostoval manželku i s dětmi, změnil si i telefon. Žena ho díky internetu našla za pár hodin

Muž vyghostoval manželku i s dětmi, změnil si i telefon. Žena ho díky internetu našla za pár hodin
Zdroj: Freepik/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Začal tě někdo ignorovat po pár schůzkách? Žena ze Spojených států má mnohem horší zkušenost, vyghostoval ji totiž její manžel a otec jejich dětí.

Co je ghosting, jsme popsali v tomto článku. Prakticky to znamená, že z ničeho nic zmizíš ze života druhého člověka. Dnešní doba tomuto způsobu chování nahrává, většina komunikace probíhá přes sociální sítě a není nic jednoduššího než si zprávu od určitých jedinců prostě neotevřít.

Doporučeno
Začala se natáčet Zlatovláska. Podívej se na první fotky pohádky, která zboří česká kina Začala se natáčet Zlatovláska. Podívej se na první fotky pohádky, která zboří česká kina 8. dubna 2024 16:42

Matka dvou dětí z Massachusetts Ashley McGuire na sociálních sítích sdílela, že ji takto ze života vymazal její manžel, Brit jménem Charles Withers. A co hůř, opustil nejen ji, ale i jejich dvě děti. 

„Loni, když jsem čekala druhé dítě, se rozhodl, že být manželem a otcem už není životní styl, který by chtěl, a odešel jako duch, jako by zmizel beze stopy. Má jedno dítě, které neviděl přes rok, a jedno, které neviděl nikdy. Odstěhoval se někam mimo stát a změnil si telefonní číslo,“ napsala Ashley.

McGuire prozradila, že se s mužem snažila rozvést, ale bez jeho přítomnosti se to ukázalo jako velmi obtížné. Proto se obrátila na internet, aby se ho pokusila vypátrat a konečně získala jeho podpis na rozvodových papírech.

Doporučeno
Netflix ovládl neznámý snímek z Itálie. Míchá romantiku s fantasy Netflix ovládl neznámý snímek z Itálie. Míchá romantiku s fantasy 8. dubna 2024 14:29

A síla internetu se ukázala velmi brzy. Zhruba 14 hodin poté, co Američanka poprvé zveřejnila na Facebooku prosbu o pomoc při hledání, se objevily ženy, které tvrdily, že se s Charlesem spojily na seznamce a že mají jeho adresu a telefonní číslo. Muž by se měl nacházet v Texasu. Ashley uvedla, že díky informacím získaným na internetu má už více než dost informací k tomu, aby manžela našla.

@marykatherinesamples I wouldnt call this a happy ending, but at least shes getting some answers #charliewithers ♬ original sound - Mary Katherine Samples
Domů
Sdílet
Diskuse