Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Jedno jídlo do konce života? Tohle je sedm nejčastějších odpovědí

3. Ovoce

Tohle považujeme za trochu alibistickou odpověď, protože ovoce existuje spousta druhů, takže na rozdíl od jiných možností by se nemuselo tak rychle přejíst. Na druhou stranu by ti ale ještě dříve chyběly potřebné živiny.

ovoce
Zdroj: Unsplash/Julia Zolotova/volně k použití

2. Těstoviny

Autorka tohoto článku strávila měsíc v Itálii a z vlastní zkušenosti říká, že ačkoliv se přejídat donekonečna těstovinami zní v Česku jako dobrý nápad, v realitě se po pár dnech cítíte věčně nafouknutí a jakoby ucpaní, takže to opravdu dobře jenom zní. Každopádně nás stříbro pro italskou klasiku nepřekvapuje, obzvláště pokud uvážíme, jak dostupné, rychlé na přípravu a především variabilní těstoviny jsou.

těstoviny fusilli
Zdroj: Pexels/Klaus Nielsen/volně k užití

1. Pizza

I vítěznou příčku bere italská dobrota. Není se čemu divit, pizza je oblíbená doslova po celém světě, na mnoha místech si ji koupíš pomalu na každém rohu, jednoduše se dá připravit i doma. Vychutnat si ji můžeš v luxusní restauraci i objednanou nebo z mrazáku doma u televize. Funguje také jako společenské jídlo, třeba jako stmelující prvek s partou nebo v práci.

Anketa:
Které jídlo z výběru by sis jako jediné do konce života vybral*a ty?
Kuře
Cheeseburger
Čína
Tacos
Ovoce
Těstoviny
Pizza
Ani jedno
Kuře
16 %
91 Hlasů
Cheeseburger
3 %
17 Hlasů
Čína
17 %
100 Hlasů
Tacos
3 %
19 Hlasů
Ovoce
6 %
37 Hlasů
Těstoviny
11 %
63 Hlasů
Pizza
20 %
114 Hlasů
Ani jedno
23 %
132 Hlasů
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse