Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2024 11:03
Čas čtení 0:28
Anna-Marie Hanzlíková

Sleep Token se vrací do Česka. Kdy se na něj můžeš těšit?

Sleep Token se vrací do Česka. Kdy se na něj můžeš těšit?
Zdroj: Rock for People/propagační materiál
HUDBA KONCERTY PRAHA ROCK FOR PEOPLE VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Po loňském Rock for People a vyprodané Arše se enigmatická britská kapela rozhodla do Česka vrátit. Koncert odehraje 15. listopadu v pražském O2 Universu.

Jako speciální hosty si přizvala americké Bilmuri. Kapela Sleep Token kombinuje postrockové, postklasické a postmetalové prvky s oduševnělým indiepopovým vokálem. V roce 2019 vydala debutové album Sundowning, o dva roky později slavila úspěch s This Place Will Become Your Tomb. 

Doporučeno
Emma Stone si přeje, aby jí lidé konečně začali říkat jejím pravým jménem Emma Stone si přeje, aby jí lidé konečně začali říkat jejím pravým jménem 27. dubna 2024 12:20

Skladba The Summoning prorazila jako virální hit, především díky popularitě zvuku na sociálních sítích, což ji nakonec vystřelilo i do mezinárodních žebříčků na Spotify.

Kapela vystupuje jako maskovaný kolektiv a ze zásady nemluví s novináři*novinářkami. Vstupenky na pražský koncert si můžeš koupit od pátku 3. května od deseti hodin v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Všechny informace o koncertu najdeš na stránkách Rock for People. Právě legendární královéhradecký festival stojí za organizací pražského koncertu, pořádá ho v rámci své koncertní série.

Domů
Sdílet
Diskuse