Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. dubna 2024 19:51
Čas čtení 0:43
Anna-Marie Hanzlíková

VIDEO: Trailer k novému Lvímu králi je tady, film dorazí do kin ještě letos

VIDEO: Trailer k novému Lvímu králi je tady, film dorazí do kin ještě letos
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Jak bude vypadat nový snímek s názvem Mufasa: Lví král? Koukni se v prvním uveřejněném traileru.

Film naváže na úspěšný první film Lví král z roku 2019, který zremakoval animovanou klasiku z devadesátek jako fotorealistický snímek. Nový film zamíří do kin na konci roku, těsně před Vánoci. Odvypráví příběh Simbova otce Mufasy. Ten vyrostl jako sirotek a byl veden k tomu, aby se stal moudrým, silným a soucitným vládcem.

Doporučeno
Emma Stone si přeje, aby jí lidé konečně začali říkat jejím pravým jménem Emma Stone si přeje, aby jí lidé konečně začali říkat jejím pravým jménem 27. dubna 2024 12:20

V češtině propůjčil svůj hlas Mufasovi herec Miroslav Etzler, mladému Simbovi pak Jan Kopečný. Další role namluvili třeba David Novotný, Dagmar Havlová, Otakar Brousek, Jan Šťastný nebo Aneta Krejčíková.

První díl zaznamenal komerční úspěch, celosvětově utržil na 1,7 miliardy dolarů, což z něj udělalo jeden z nejvýdělečnějších Disney filmů vůbec.

Režie se ujal opět Barry Jenkins. Ten při uvedení traileru řekl: „Je to velkolepé dobrodružství. Diváci*divačky mohou v tomto filmu očekávat mnoho věcí – výpravný příběh a komedii se spoustou známých tváří. Jsou tam naprosto vtipné momenty a některé velmi vážné,“ cituje z projekce The Hollywood Reporter. Režisér také uvedl, že nemůže prozradit mnoho, ale že soundtrack nového Lvího krále bude opravdu stát za to. 

My jsme zvědaví, zatím se stejně jako my můžeš podívat alespoň na zmiňovaný trailer:

Zpět
Sdílet
Diskuse