Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Tohle je pět nedoceněných nápadů na letní cestování po Evropě

Road trip po severovýchodě Skotska

North East 250 aneb Skotsko v miniatuře. Tato trasa nabízí to nejlepší z hradů, scenérií, divoké zvěře a whisky, které se nacházejí všude po zemi. Tady jsou však zhuštěné ve 250 mil dlouhé smyčce.

Doporučeno
Jak prát oblečení méně anebo vůbec? Ve světě letí trend nepraní. Poradíme ti, jak na něj Jak prát oblečení méně anebo vůbec? Ve světě letí trend nepraní. Poradíme ti, jak na něj 29. dubna 2024 v 17:11

Udělej zastávky v kempech, navštiv areál nádherně zrekonstruovaného hradu Braemar, prohlédni si palírnu Glenlivet v Cairngorms, podívej se na delfíny u přístavu Aberdeen a ukonči výlet na pláži v Portsoy s čerstvou rybí večeří z obalu. To vše a mnohem více.

Plavba po méně známých chorvatských ostrovech

Nově představená linka 401, která pluje ze Zadaru na shluk málo známých ostrovů, ti umožní zažít Chorvatsko takové, jaké kdysi bylo. Zastávka Olib nabízí několik restaurací a opuštěnou pláž u přístavu. Ostrov Silba se může pochlubit několika soukromými apartmány a pár obchůdky. Premuda vítá potápěče svým pobřežím členitým zátokami.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse