Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. května 2024 v 15:54
Čas čtení 1:05
Ella Petrová

VIDEO: Avril Lavigne se vyjádřila ke konspirační teorii, podle které je mrtvá

VIDEO: Avril Lavigne se vyjádřila ke konspirační teorii, podle které je mrtvá
Zdroj: DTA Records/propagační materiál
OSOBNOSTI HUDBA KONSPIRAČNÍ TEORIE
Uložit Uložené

Podle konspirační teorie Avril Lavigne zemřela a nahradila ji dvojice.

Fáma se šíří internetem už dobrých dvacet let, tedy od počátku druhého tisíciletí. A jak je vidět, pořád jí mnoho lidí věří. Zpěvačka se k celé kauze vyjádřila v podcastu Call Her Daddy.
 
Avril Lavigne je velice důležitou postavou v pop punk žánru a za několik let své hvězdné kariéry si získala srdce mnoha fanoušků a fanynek. Její hity jako Complicated, Girlfriend nebo Sk8er Boi zná snad úplně každý. Není se čemu divit, že byla již osmkrát nominovaná na cenu Grammy.

Doporučeno
Nové drama České televize Svatá s Jiřinou Bohdalovou zbořilo divácká očekávání. Film má parádní ohlasy Nové drama České televize Svatá s Jiřinou Bohdalovou zbořilo divácká očekávání. Film má parádní ohlasy 20. května 2024 v 9:21

Zpěvačku však pronásleduje bláznivá teorie o tom, že krátce po vydání svého prvního velice úspěšného alba s názvem Let Go v roce 2003 zemřela. K tomu všemu měla být nahrazena ženou jménem Melissa Vandella. Zastánci konspiračních teorií totiž poukazují na to, že se zpěvačka za celé roky vůbec nezměnila.
 
Kde přišli na jméno Melissa? Zpěvačka ho má vytetované na své ruce. Dále poukazují na to, že náhradnice měla údajně chránit zpěvaččin soukromý život. Avril Lavigne tuto zvrácenou teorii již několikrát popřela.
 
V novém díle podcastu Call Her Daddy se moderátorka Alex Cooper zeptala zpěvačky na to, jaký největší drb o sobě kdy slyšela. Na to jí Lavigne odpověděla: „Vím, na co narážíš.“

Doporučeno
TikTok ovládl beer tanning. Lékaři se chytají za hlavu a vysvětlují, proč polévání pivem není dobrý nápad TikTok ovládl beer tanning. Lékaři se chytají za hlavu a vysvětlují, proč polévání pivem není dobrý nápad 19. května 2024 v 17:00

„Připadá mi to vtipné. Na jedné straně všichni říkají, že vypadám úplně stejně, že jsem nezestárla ani o den. Na straně druhé se domnívají, že to nejsem já,“ svěřila se Lavigne.
 
„Samozřejmě to jsem já, je to tak hloupé. Mám pocit, že tohle si mysleli lidé i o jiných umělcích. Nejsem jediná,“ dodala. Cooper na to odpověděla: „Jako co je bláznivé, že ty jsi vážně nezestárla. Koukám na tebe a říkám si ‚panebože, ty vypadáš úplně stejně, jako když jsi byla mladší‘.“
 

Domů
Sdílet
Diskuse