Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2024 v 9:31
Čas čtení 0:52
Ella Petrová

VIDEO: Hororová komedie Beetlejuice se vrací, zazáří v ní hvězda Wednesday

VIDEO: Hororová komedie Beetlejuice se vrací, zazáří v ní hvězda Wednesday
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HORORY KOMEDIE
Uložit Uložené

Již v září se dočkáme premiéry pokračování kultovní hororové komedie s názvem Beetlejuice Beetlejuice.

Ikonická hororová komedie z 80. let, z doby, kdy tento žánr vznikl, baví lidi dodnes. Pod tímto počinem se podepisuje mistr samotného žánru, nikdo jiný než Tim Burton. Po necelých čtyřiceti letech přichází s druhým dílem.

Doporučeno
Pelíšky, Electra nebo třeba Vlastníci. Vybrali jsme 10 nejlepších českých filmů na Maxu Pelíšky, Electra nebo třeba Vlastníci. Vybrali jsme 10 nejlepších českých filmů na Maxu 24. května 2024 v 14:31

Beetlejuice v podání Michaela Keatona vypráví o zlomyslném duchovi, který je najat, aby vyhnal nesnesitelnou rodinu, jež se přestěhovala do domu nedávno zesnulého páru. V pokračování se samozřejmě opět objeví Michael Keaton po boku Winony Ryder (Stranger Things, Střihoruký Edward), která ztvárnila roli Lydie Deetz, a nebude chybět ani Catherine O’Hara (Sám doma), která si zahrála Deliu Deetz.
 

Beetlejuice
Zdroj: Warner Bros. Pictures


Nově byli do pokračování obsazeni Justin Theroux (Pozůstalí), Monica Bellucci (Matrix), Arthur Conti (Rod draka) nebo právě Jenna Ortega (Wednesday), která si zahraje Astrid, dceru Lydie. Nutno poznamenat, že Ryder a Ortega si jsou velmi podobné, výběr byl tedy skvělý.
 
Po nečekané rodinné tragédii se tři generace rodiny Deetz vrací domů do Winter River. Lydiin život, stále pronásledovaný Beetlejuicem, se obrátí vzhůru nohama, když její vzpurná dospívající dcera Astrid objeví tajemný model města v podkroví a náhodně se otevře portál do Posmrtného života. Vzhledem k potížím v obou říších je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví jméno Beetlejuice a zlomyslný démon se vrátí, aby rozpoutal svůj vlastní druh chaosu. O tom bude druhý díl slavného hororu.
 
Do kina si na film budeme moci zajít 7. září.

Domů
Sdílet
Diskuse