Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2024 v 15:17
Čas čtení 0:33
Ella Petrová

VIDEO: Dvě legendy opět spolu. Po dlouhých 16 letech si zahrají v nové akční komedii

VIDEO: Dvě legendy opět spolu. Po dlouhých 16 letech si zahrají v nové akční komedii
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY BRAD PITT FILMOVÉ OSOBNOSTI GEORGE CLOONEY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Ikonická dvojka Brad Pitt a George Clooney se vrací na filmové plátno.

Po šestnácti letech zase spolu. Hvězdy Hollywoodu si zahrají v akční komedii s názvem Wolfs, v českém překladu Osamělí vlci. Dva vlci samotáři jsou přiděleni ke stejnému případu, tím pádem jsou nuceni spolupracovat.

Doporučeno
Další dítě Angeliny Jolie a Brada Pitta přestalo používat otcovo příjmení Další dítě Angeliny Jolie a Brada Pitta přestalo používat otcovo příjmení 27. května 2024 v 15:49

„Tohle není způsob, jak pracuji,“ sdělí oba do telefonu poté, co se dozvědí, že mají na případu pracovat společně. Nakonec pochopí, že jim to ale možná i půjde, přestože si to nechtějí přiznat.
 
Jejich spojení je legendární. Zahráli si spolu v trilogii Dannyho parťáci, kde se hlavní role Dannyho ujal George Clooney, který společně se svými parťáky vykradl tři kasina v Las Vegas. Poté se spolu objevili i ve filmu Po přečtení spalte.
 

brad pitt, George Clooney, dannyho parťáci
Zdroj: Warner Bros.


Práva na nový film získalo Apple TV+. Vyhrálo například nad Netflixem, Amazon Studios či Warner Bros. Pictures. Herci jsou i výkonnými producenty filmu.

Doporučeno
Leoš Mareš všechny překvapil. Společně se synem zdolal Kilimandžáro Leoš Mareš všechny překvapil. Společně se synem zdolal Kilimandžáro 31. května 2024 v 11:46

Premiéry se dočkáme už 20. záři. Zatím můžeš mrknout na trailer.
 

Domů
Sdílet
Diskuse