Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2024 v 11:46
Čas čtení 0:56
Ella Petrová

Leoš Mareš všechny překvapil. Společně se synem zdolal Kilimandžáro

Leoš Mareš všechny překvapil. Společně se synem zdolal Kilimandžáro
Zdroj: Wikimedia (Creative Commons) /David Sedlecký / volně k užití
OSOBNOSTI LEOŠ MAREŠ
Uložit Uložené

O tom, že je známý moderátor neustále vytížený a jeho program je doslova natřískaný, není pochyb. Teď se však opravdu překonal a společně se svým synem se vydali zdolat nejvyšší horu Afriky.

O celé výpravě se Mareš svěřil svému milionu sledujících na Instagramu. Expedici detailně popsal ve videích. Se svým starším synem Jakubem si na to vyhradili týden.

Doporučeno
Další nejhorší české seriály. Do top 10 to dotáhla i Eliška s Damiánem Další nejhorší české seriály. Do top 10 to dotáhla i Eliška s Damiánem 30. května 2024 v 8:30

Tento výlet podnikli i proto, že Jakub se chystá studovat prestižní americkou univerzitu. „Je to naše rozlučková cesta před tím, než Jakuba po prázdninách odvezu na kolej,“ svěřil se moderátor na svém Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)


Naprosto ikonické je i to, že zdolali nejvyšší volně stojící masiv na světě ve chvíli, kdy se Češi stali mistry světa. „Kdo může říci, že byl na Kilimandžáru v den, kdy Česko vyhrálo mistrovství světa v hokeji?!“ řekl Mareš. Během cesty věděli, že budou mít problém se signálem, nakonec s překvapením zjistili, že v jednom z táborů ho chytli, a tak si mohli také užít trochu té hokejové euforie.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herce mají lidé úplně nejradši, první místo nepřekvapí ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herce mají lidé úplně nejradši, první místo nepřekvapí 28. května 2024 v 8:05

Výstup do nadmořské výšky 5895 metrů byl fyzicky velmi náročný. Mareš otevřeně přiznal, že došlo k velkému vyčerpání. Například se jim v jednu chvíli nepodařilo ani ukousnout čokoládovou tyčinku, jelikož byli promrzlí skrz na skrz.


Nakonec sdílel velmi emotivní vzkaz. Za to, že vylezl na Kilimandžáro, prý vděčí své milované manželce Monice, protože ho vždy podporovala a dala mu nádhernou dceru Alex. „Ale ještě chci věnovat jednomu člověku tenhle výstup, a to svojí první manželce, protože mi dala skvělý dva kluky, jeden z nich je tady a druhej je sice doma, ale miluju ho úplně stejně, takže Matěji, myslím na tebe!“ 

Domů
Sdílet
Diskuse