Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2024 v 15:49
Čas čtení 0:49
Ella Petrová

Další dítě Angeliny Jolie a Brada Pitta přestalo používat otcovo příjmení

Další dítě Angeliny Jolie a Brada Pitta přestalo používat otcovo příjmení
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI ANGELINA JOLIE BRAD PITT FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Rozpory bývalého ikonického páru Hollywoodu jsou stále živé, přestože k rozchodu došlo už před osmi lety. Do svárů se zamotávají i děti, které jsou viditelně na straně Angeliny a podle zdrojů o vztah s otcem nemají zájem, což dávají i najevo.

Angelina Jolie a Brad Pitt spolu mají šest dětí, z nichž tři jsou adoptované a tři vlastní. Vivienne společně s dvojčetem Knoxem se stali posledními přírůstky do rodiny. Nyní je dvojčatům už 15 let. Nejenže tedy vyrostli, ale už jsou i součástí velkých projektů.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je „až“ desátá ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je „až“ desátá 24. května 2024 v 8:10

Vivienne například pomáhala matce Angelině jako asistentka produkce v novém muzikálu na Broadwayi The Outsiders. Tam byla uvedena právě už jen jako Vivienne Jolie.
 


Není jisté, zda si legálně změnila jméno. Není však první ze sourozenců, kteří přestali používat příjmení Pitt. Nejstarší dcera Zahara udělala to samé loni v listopadu, kdy se představila jako Zahara Marley Jolie, a uživatelské jméno na Instagramu dcery Shiloh je Shi Jolie. To znamená, že již tři děti se od svého otce tímto nenápadným způsobem distancují.
 
V srpnu 2022 zdroj blízký Pittovi během probíhajícího boje o opatrovnictví řekl deníku PEOPLE, že doufá, že se brzy jeho vztah s dětmi zlepší. Doplnil, že celá tato situace je bolestná už dlouhou dobu.

Doporučeno
Další pláž zničená Netflixem? Italská vesnice očekává kvůli seriálovému hitu příliv turistů Další pláž zničená Netflixem? Italská vesnice očekává kvůli seriálovému hitu příliv turistů 27. května 2024 v 9:37

Nedávno ochranka, která pracovala pro bývalý pár a stále pracuje pro Pitta, tvrdila, že Jolie údajně povzbuzuje děti k tomu, aby se svému otci vyhýbaly během návštěv, které stanovil soud. Kde je pravda, nikdo neví. 

Domů
Sdílet
Diskuse