Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. června 2024 v 6:50
Čas čtení 0:53
Anna-Marie Hanzlíková

Jak je na tom Bruce Willis? Dcera herce prozradila nové informace o jeho zdravotním stavu

Jak je na tom Bruce Willis? Dcera herce prozradila nové informace o jeho zdravotním stavu
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI BRUCE WILLIS CELEBRITY
Uložit Uložené

Bruce Willis před dvěma lety odešel do ústraní kvůli diagnóze afázie, později mu lékaři zjistili frontotemporální demenci. Nemoc způsobuje ztrátu a poruchu řeči v důsledku porušení řečových oblastí v mozku.

Hercova dcera Rumer Willis uvedla, že se otci daří dobře a užívá si čas s rodinou. Herečka se rozpovídala v rozhovoru pro pořad Today. Bruce si také užívá svou vnučku, kterou Rumer přivedla na svět vloni.

„Je na ni tak hodný. Naše zranitelnost a otevřenost jako rodiny ohledně toho, čím prochází, je pro nás důležitá. Pokud to může mít nějaký dopad na jinou rodinu, která se s něčím takovým jakkoli potýká, nebo přivést více pozornosti k této nemoci v naději, že se najde lék nebo cokoli, co může být užitečné pro kohokoli jiného, tak si myslím, že je to opravdu důležité,“ promluvila herečka o tom, jak vážná nemoc proměnila život její rodiny.

Ona i zbytek rodiny, včetně hercovy bývalé ženy Demi Moore, informace nezřídka sdílí, včetně rodinných videí. Herci byla začátkem roku 2023 diagnostikována frontotemporální demence, která má příznaky afázie. Ta se vyznačuje problémy s řečí a dorozuměním. Tuto diagnózu také okolí herce uvádělo dříve při jeho odchodu do ústraní, na demenci se přišlo až později.

Doporučeno
Zemřela hvězda Osvícení. Shelley Duvall byla mnohem víc než jen oběť Zemřela hvězda Osvícení. Shelley Duvall byla mnohem víc než jen oběť 12. července 2024 v 16:00

Server Screenrant si všiml, že informace od dcery jsou ale v rozporu s těmi, které poskytl médiím kolega z natáčení Měsíčního svitu Glenn Cordon Caron. Při uvedení seriálu na streamingové služby prohlásil, že na tom hvězda filmů Pulp Fiction nebo Smrtonosná past není dobře, konkrétně uvedl, že je nekomunikativní a nemluvný, potíže mu mělo činit i čtení.

Domů
Sdílet
Diskuse