Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
3. června 2024 v 6:50
Čas čtení 0:53
Anna-Marie Hanzlíková

Jak je na tom Bruce Willis? Dcera herce prozradila nové informace o jeho zdravotním stavu

Jak je na tom Bruce Willis? Dcera herce prozradila nové informace o jeho zdravotním stavu
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI BRUCE WILLIS CELEBRITY
Uložit Uložené

Bruce Willis před dvěma lety odešel do ústraní kvůli diagnóze afázie, později mu lékaři zjistili frontotemporální demenci. Nemoc způsobuje ztrátu a poruchu řeči v důsledku porušení řečových oblastí v mozku.

Hercova dcera Rumer Willis uvedla, že se otci daří dobře a užívá si čas s rodinou. Herečka se rozpovídala v rozhovoru pro pořad Today. Bruce si také užívá svou vnučku, kterou Rumer přivedla na svět vloni.

„Je na ni tak hodný. Naše zranitelnost a otevřenost jako rodiny ohledně toho, čím prochází, je pro nás důležitá. Pokud to může mít nějaký dopad na jinou rodinu, která se s něčím takovým jakkoli potýká, nebo přivést více pozornosti k této nemoci v naději, že se najde lék nebo cokoli, co může být užitečné pro kohokoli jiného, tak si myslím, že je to opravdu důležité,“ promluvila herečka o tom, jak vážná nemoc proměnila život její rodiny.

Ona i zbytek rodiny, včetně hercovy bývalé ženy Demi Moore, informace nezřídka sdílí, včetně rodinných videí. Herci byla začátkem roku 2023 diagnostikována frontotemporální demence, která má příznaky afázie. Ta se vyznačuje problémy s řečí a dorozuměním. Tuto diagnózu také okolí herce uvádělo dříve při jeho odchodu do ústraní, na demenci se přišlo až později.

Doporučeno
Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách 17. října 2024 v 15:05

Server Screenrant si všiml, že informace od dcery jsou ale v rozporu s těmi, které poskytl médiím kolega z natáčení Měsíčního svitu Glenn Cordon Caron. Při uvedení seriálu na streamingové služby prohlásil, že na tom hvězda filmů Pulp Fiction nebo Smrtonosná past není dobře, konkrétně uvedl, že je nekomunikativní a nemluvný, potíže mu mělo činit i čtení.

Domů
Sdílet
Diskuse