Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2024 v 14:33
Čas čtení 0:49
Anna-Marie Hanzlíková

Zápas Mike Tyson versus Jake Paul se odkládá

Zápas Mike Tyson versus Jake Paul se odkládá
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI JAKE PAUL MIKE TYSON NETFLIX
Uložit Uložené

Na vině jsou Tysonovy zdravotní problémy.

Bývalý mistr světa v těžké váze se měl s youtuberem potkat 20. července. Očekávaný zápas měl vysílat Netflix. Osmapadesátiletému boxerovi se podle prohlášení streamingové společnosti zhoršily problémy s žaludečními vředy. Tyson musel prozatím i přestat s tréninkem. 

Doporučeno
Šéf Oktagonu: Nic většího nezažijeme dalších 10 let, ale je šance, že bude i zápas Végh vs. Vémola 3. Chceme na Netflix Šéf Oktagonu: Nic většího nezažijeme dalších 10 let, ale je šance, že bude i zápas Végh vs. Vémola 3. Chceme na Netflix 3. června 2024 v 11:00

„Mé tělo je celkově v lepší kondici než kdykoli předtím od 90. let a brzy se vrátím k plnému tréninkovému nasazení. Jakeu Paule, možná jsi tím získal nějaký čas, ale nakonec stejně budeš vyřazen a nadobro skončíš s boxem. Vážím si trpělivosti všech a nemohu se dočkat, až ještě letos předvedu nezapomenutelný výkon,“ vzkázal Tyson fanouškům a fanynkám.

Paul reagoval férově. „Plně podporuji odložení akce, aby se Mike Tyson neměl na co vymlouvat, až přijde večer zápasu,“ uvedl Paul. „Moji fanoušci vědí, že se nechci utkat s Železným Mikem jinak než v jeho nejlepší formě, ale nenechte se mýlit – až se mnou vstoupí do ringu, budu připraven vybojovat si své W (zkratka anglického win, tedy vítězství) senzačním finišem. Souboj Paul vs. Tyson bude jedinečný a já slibuji, že do tohoto zápasu, který se odehraje jednou za život, dám to nejlepší,“ prozradil youtuber.

Kdy se nakonec dvojice utká, zatím není jasné, Netflix jen uvedl, že by to mělo být ještě letos.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Most Valuable Promotions (@mostvaluablepromotions)

Domů
Sdílet
Diskuse