Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2024 v 8:27
Čas čtení 0:47
Veronika Ábelová

„Nebaví mě žít.“ Hvězda seriálu Ženatý se závazky promluvila o těžké nemoci

„Nebaví mě žít.“ Hvězda seriálu Ženatý se závazky promluvila o těžké nemoci
Zdroj: Wikimedia Commons/Gage Skidmore/volně k užití
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Herečka Christina Applegate, známá třeba jako Kelly Bundová ze sitcomu Ženatý se závazky, promluvila o své diagnóze. V roce 2021 herečce diagnostikovali roztroušenou sklerózu.

Jedná se o autoimunitní nemocnění, při kterém tělu vlastní buňky napadají mozek a míchu, což vede k následkům, jako je například svalová ztuhlost, problémy s chůzí nebo mluvením. Roztroušenou sklerózu diagnostikovali herečce Christině Applegate, známé z komedie Zprávař nebo seriálů Ženatý se závazky či Přátelé, která v poslední epizodě svého podcastu sdílela své momentální pocity.

Doporučeno
Možná se už do královské role nikdy nevrátí, spekuluje se o princezně Kate Možná se už do královské role nikdy nevrátí, spekuluje se o princezně Kate 5. června 2024 v 10:56

„Nebaví mě žít. Nebaví mě to. Už mě nebaví věci,“ řekla ve svém podcastu Messy, který vydává s herečkou Jamie-Lynn Sigler. Applegate také zmínila, že se cítí, jako by aktuálně prožívala skutečnou depresi. „Je to jako skutečná deprese, která mě trochu děsí, protože mi to připadá opravdu fatalistické, je to opravdu ‚konec‘,“ popsala herečka. „Nemyslím to tak, ale momentálně jsem uvězněná v této temnotě, kterou jsem necítila snad už 20 let,“ dodala.

Zmínila také, že se v důsledku svých problémů objednala k terapeutovi, čemuž se v minulosti vyhýbala. Bála se totiž začít plakat a také toho, že s pláčem nebude schopna přestat. 

V posledních letech byla Applegate obdivována za to, že o svém zdravotním stavu otevřeně mluví. Veřejně vystupovala i na veřejnosti, a to se svou vycházkovou holí. Objevila se také na předávání cen Emmy, kde si vysloužila potlesk vestoje, což ji dohnalo k slzám.

Domů
Sdílet
Diskuse