Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2024 v 10:08
Čas čtení 0:23
Ondřej Jarůšek

FOTO: Végh a Vémola předvedli neskutečný zápas. Podívej se na nejlepší fotky z odvety století

FOTO: Végh a Vémola předvedli neskutečný zápas. Podívej se na nejlepší fotky z odvety století
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT ATTILA VÉGH BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Sobotní galavečer Oktagon 58 na fotbalovém stadionu v pražském Edenu vyvrcholil odvetným zápasem mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem, který ovládl český Terminátor. Vybrali jsme nejlepší fotky z jejich duelu.

Vémola dominoval hned od prvního kola, které mu připsali všichni tři bodoví rozhodčí. Na začátku druhého kola Vémola znovu dostal Végha na zem, kde mu nasadil škrcení a přinutil zápas odklepat. Skóre se slovenským velikánem tak srovnal na 1:1. Ani jeden z nich nevyloučil možný třetí zápas.

Doporučeno
OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky 9. června 2024 v 1:12

Podle informací organizátorů přišlo na zaplněný stadion téměř 30 tisíc diváků. Jedná se tak o největší MMA turnaj v historii domácí scény. K vidění ale byla celá řada skvělých bitev, ve kterých se představily tuzemské i zahraniční hvězdy. Podrobnosti o celém turnaji Oktagon 58 si můžeš přečíst v tomto článku.

VÉMOLA VÉGHVÉMOLA VÉGHVÉMOLA VÉGHVÉMOLA VÉGH
Zobrazit galerii
(29)
Domů
Sdílet
Diskuse