Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2024 v 10:15
Čas čtení 0:50
Anna-Marie Hanzlíková

Parfém na léto? Zkus limitku s designovou lahvičkou umělkyně Laury Limbourg

Parfém na léto? Zkus limitku s designovou lahvičkou umělkyně  Laury Limbourg
Zdroj: Pigmentarium / propagační materiál
MÓDA ČESKÝ DESIGN PARFÉMY
Uložit Uložené

Česká značka Pigmentárium oslovila designérku Lauru Limbourg.

Ta pro ně navrhla limitovanou sérii flakónků, na kterých jsou buď drak, tygr nebo volavka. Lahvičky jsou dokonce od designérky signované, spojuje je motiv palmy. V prodeji jsou exkluzivně pouze online na webu.

Doporučeno
Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? 4. června 2024 v 8:30

Malířka Laura Limbourg studovala v Praze, Londýně a na Tchaj-wanu. Právě asijské motivy se do její tvorby podepsaly, což je vidět i ve zmiňované kolekci. 

Podle parfumerie má vyjadřovat atmosféru  horkých letních nocí, energického větru vanoucího od moře, i meditativního stínu pod korunami pobřežních hájů.  Obsahuje složky grapefruitu, mandarinky, pepře, jalovce, rebarbory, které doplňuje vetiver, pačuli a ambra. 

Parfumerie chce pomocí podobných limitek podpořit mladé české umělce a umělkyně.

PigmentariumPigmentariumPigmentariumPigmentarium
Zobrazit galerii
(5)

 Laura Limbourg absolvovala Akademii výtvarných umění v roce 2022 a už během studií se zapojila do mezinárodních uměleckých stáží na prestižních institucích jako jsou Middlesex University ve Spojeném království a Taipei National University of the Arts na Tchaj-wanu. Laura se zaměřuje na malířství, a to především s použitím akrylu na bavlněném plátně, často kombinovaném s betonem, což odráží její inovativní přístup k materiálu a formě.

Doporučeno
Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce 10. června 2024 v 13:03

„Inspiruje mě úplně cokoliv. Třeba procházka na kafe a krásná barva fasády domu, kterou bych pak chtěla namalovat v obrazech, nebo výloha antiku, kde jsou porcelánové sošky. Ovlivňují mě i dennodenní interakce s lidmi. To vše pak vytváří množství podnětů, které chci malovat,“ říká umělkyně. 

Domů
Sdílet
Diskuse