Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2024 v 14:57
Čas čtení 0:37
Anna Peclová

Sex s roboty? Ženy ho upřednostní už v roce 2025, tvrdí futurolog

Sex s roboty? Ženy ho upřednostní už v roce 2025, tvrdí futurolog
Zdroj: Freepik/vytvořeno umělou inteligencí/volně k použití
TECH MODERNÍ TECHNOLOGIE SEX SEXUALITA SEXUÁLNÍ POMŮCKY UMĚLÁ INTELIGENCE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Ženy budou mít v roce 2025 více sexu s roboty než s muži, tvrdí odborník. Do roku 2050 bude podle něj běžnější spát se stroji spíše než s lidmi.

Podle zprávy futurologa doktora Iana Pearsona se ženy během následujících deseti let budou čím dál tím častěji obracet na roboty spíše než na muže, budou-li vyhledávat intimitu. Je možné, že se do strojů začnou i zamilovávat.

Doporučeno
Legendární Mafia a nejděsivější hororovka všech dob! Tyto super hry teď koupíš za méně než 250 korun Legendární Mafia a nejděsivější hororovka všech dob! Tyto super hry teď koupíš za méně než 250 korun 11. června 2024 v 11:00

Pearson vysvětluje, že dnes již běžné vibrátory dříve bývaly tabu. V dnešní době se o nich však otevřeně mluví a píše v ženských časopisech, proto předpokládá, že nebude trvat dlouho, než bude sex s roboty u žen více populární než třeba sledování porna. Dokonce odhaduje, že mezilidský intimní vztah do roku 2050 vymizí úplně.

„Lidé budou k sexu s roboty zpočátku skeptičtí, ale postupně, jak si na ně budou zvykat a jak se bude zlepšovat umělá inteligence, mechanické chování a jejich cit, ostych se postupně vytratí,“ uvedl ve zprávě.

Doporučeno
Ryanair spustil bleskový výprodej, platí jen jeden den. Koukni, kam se dostaneš nejlevněji Ryanair spustil bleskový výprodej, platí jen jeden den. Koukni, kam se dostaneš nejlevněji 13. června 2024 v 12:15

Své zážitky s umělou ženou Taffy popsal pro britský bulvár The Sun David Mills, rozvedený otec, který pannou již dva roky žije. „Mám tolik sexuálních zážitků, které bych bez Taffy nikdy neprožil,“ přiznal. 

Domů
Sdílet
Diskuse