Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2024 v 15:16
Čas čtení 0:51
Veronika Ábelová

VIDEO: Místo europoslance lovec duchů. Vladimír Růžička je vyvolával společně s manželkou

VIDEO: Místo europoslance lovec duchů. Vladimír Růžička je vyvolával společně s manželkou
Zdroj: TASR/AP
SPORT HOKEJ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

I přes úspěchy Vladimíra Růžičky se jeho kariéra hokejového trenéra poslední dobou pozastavila. Při nedávných volbách se pokusil kandidovat do Evropského parlamentu za stranu PRO, což skončilo neúspěchem.

Několikanásobný mistr světa a držitel zlaté olympijské medaile si z neúspěchu zřejmě nic nedělá a věnuje se jiným aktivitám. Server Sport.cz upozornil na video, ve kterém hokejový trenér společně s Youtuberem vyvolává duchy. Do děsivého domu s ním zavítala i jeho manželka Marie.

Doporučeno
MAPA: V Evropě se rychle šíří nebezpečný komár tygrovaný, objevil se i v Česku MAPA: V Evropě se rychle šíří nebezpečný komár tygrovaný, objevil se i v Česku 13. června 2024 v 9:05

Bizarní video nasbíralo za dva dny přes 14 tisíc zhlédnutí. Odvážná trojice během necelých dvaceti minut prozkoumává vybydlený dům na severu Čech, ve kterém se za pomoci speciálních přístrojů pokouší vyvolávat duchy.

„Jestli tady s náma někdo je, můžeš se postavit vedle mě?“ zazní od youtubera na videu. „Jo, je tam. Vpravo,“ odpovídá Růžička. „Vedle tebe v rohu. Velký docela. Na stropě. Obrovský,“ dodává. Během lovení ale došlo i na humor. „Vypadá to, jak kdyby ti chtěl vlézt na záda. To je normálně ženská, tě pusinkuje,“ říká s úsměvem manželka trenéra. 

Bývalý trenér národního hokejového týmu má za sebou dvě vítězství na mistrovství světa a dva extraligové tituly Slavie.  Sám coby hráč dosáhl na dvě olympijské medaile včetně té nejcennější a několik cenných kovů ze světových šampionátů.

Doporučeno
Ryanair spustil bleskový výprodej, platí jen jeden den. Koukni, kam se dostaneš nejlevněji Ryanair spustil bleskový výprodej, platí jen jeden den. Koukni, kam se dostaneš nejlevněji 13. června 2024 v 12:15

Jeho trenérskou kariéru ale v posledních letech charakterizuje časté střídání působišť. V nové sezóně bude trénovat Most, který se nachází ve druhé lize. Růžička zabrousil i do politiky, když se letos pokusil kandidovat jako člen politické strany PRO do Evropského parlamentu. Ve volbách ale neuspěl.

Domů
Sdílet
Diskuse