Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. června 2024 v 12:01
Čas čtení 0:48
Ella Petrová

Rod draka se oficiálně dočká třetí série. Kdy se jí dočkáme?

Rod draka se oficiálně dočká třetí série. Kdy se jí dočkáme?
Zdroj: Max
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON HRA O TRŮNY MAX SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéru druhé řady budeme moci zhlédnout již v pondělí 17. června, ta třetí mezitím byla oficiálně schválená.

Spin-off seriálu Hra o trůny s názvem Rod Draka, který měl premiéru před dvěma lety, zaznamenal velký úspěch. Tak velká, že první série měla téměř 30 milionů diváků a divaček na epizodu. Díky tomu si seriál zajistil druhou a teď už čerstvě i třetí řadu.
 
Příběh se odehrává 200 let před událostmi Hry o trůny, zachycuje Targaryeny vládnoucí Sedmi královstvím, ale také vlastní rod na pokraji občanské války. Na seriálu z dílny HBO Max (v současnosti už jen Max) se spolupodíleli Ryan Condal a autor knižní série George R.R. Martin.
 
„George, Ryan a zbytek našich neuvěřitelných výkonných producentů, herců a štábu dosáhli s fenomenální druhou sezónou nových výšin,“ uvedla v prohlášní šéfka programu a dramatických seriálů Maxu Francesca Orsi.
 
„Jsme ohromeni úsilím, které se dá připodobnit velikosti draka, které celý tým vložil do vytvoření velkolepé druhé série. Nemůžeme být nadšenější z toho, že máme možnost pokračovat v příběhu rodu Targaryenů a sledovat, jak tento tým znovu zazáří ve třetí řadě,“ dodala.

Doporučeno
Nejproblémovější marvelovka přišla o dalšího režiséra. Jak těžké je natočit film o lovci upírů, diví se fanoušci Nejproblémovější marvelovka přišla o dalšího režiséra. Jak těžké je natočit film o lovci upírů, diví se fanoušci 14. června 2024 v 9:54

Rod Draka byl devětkrát nominován na cenu Emmy, dvakrát na Zlatý Glóbus, přičemž jeden vyhrál, a to za nejlepší dramatický televizní seriál.

Vzhledem k dvouleté prodlevě mezi první a druhou sérii pak lze očekávat, že té třetí se nedočkáme dříve než v roce 2026.

Domů
Sdílet
Diskuse