Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Nalaď se na EURO. Máme pro tebe tipy na filmy s fotbalovou tematikou

Góóól!

Každý má své sny, a to i Santiago Munez. Santiago sní o kariéře fotbalisty, které se jen tak nehodlá vzdát. Se svou rodinou emigruje z Mexika do Los Angeles za lepším životem. Na jednom z místních zápasů se ale objeví vlivný hledač talentů Glen Foy, který si Santiaga všimne. Mladý fotbalista se tak vydává na cestu do anglického Newcastlu splnit si svůj sen. To ale nebude jednoduché.

Montevideo, cesta za snem

První díl srbského historického filmu se odehrává v roce 1930 v Bělehradě. Tento příběh o fotbale zachycuje autentické hrdiny, členy srbského národního fotbalového týmu, kteří se právě chystají na první mistrovství světa v historii. Autor námětu, spisovatel Vladimir Stanković, dosadil do děje i imaginární postavy, které pomáhají divákovi přiblížit ducha doby a pochopit souvislosti. Základ obsahu filmu doplňují i příběhy z osobního života hlavních hrdinů. Jejich zapálení, ale i pokušení.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse