Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2024 v 11:03
Čas čtení 0:38
Anna-Marie Hanzlíková

Eminem v novém tracku odkazuje na Spider-Mana. Vydání očekávaného alba už je skoro tady

Eminem v novém tracku odkazuje na Spider-Mana. Vydání očekávaného alba už je skoro tady
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
HUDBA AMAZING SPIDER-MAN BIG SEAN EMINEM RAP RAP NEWS
Uložit Uložené

Eminem pustil ven track Tobey jako druhý kousek z alba The Death of Slim Shady (Coup De Grâce), které vyjde 12. července. Na skladbě hostují Big Sean a BabyTron.

Track Tobey vyšel bez klipu, ale Eminem doplnil video o cover, který odkazuje ke známému Spider-Man memu. Text „Tobey Maguire got bit by a spider but see, me? It was a goat“ (v překladu „Tobeyho Maguira kousl pavouk, ale u mě to byla koza/goat“ – zkratka pro „greatest of all time“) otevírá celý track a opakuje se v refrénech.

Doporučeno
Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem 1. července 2024 v 13:00

Eminem tak naráží na pokousání Petera Parkera, kterého ve filmech o Spider-Manovi ztvárnil právě herec Tobey Maguire, radioaktivním pavoukem. Narážkou na „goat“ si pak Eminem hraje se slovy, protože zkratka GOAT znamená v angličtině „greatest of all time“, tedy nejlepší ze všech, normálně ale slovo „goat“ znamená koza. 

Svůj skromný status nejlepšího rappera tak Eminem hříčkou obrazně přisuzuje nadpřirozenému kousanci od kozy, jak text vykládá server Entertainment Weekly.

Doporučeno
Co poslouchat v červenci? Deep Purple tě naladí, Ice Spice rozdivočí a dokončíš to s Cigarettes After Sex Co poslouchat v červenci? Deep Purple tě naladí, Ice Spice rozdivočí a dokončíš to s Cigarettes After Sex 30. června 2024 v 8:00

Big Sean a BabyTron mají sloky v první polovině skladby, Eminem pak na ně navazuje a rapuje o své pozici v top pětici hip-hopu, jak vysvětluje Variety. Celý track si můžeš pustit ve videu níže.

Domů
Sdílet
Diskuse