Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2024 v 17:02
Čas čtení 0:48
Karolína Fejtová

Víme, kdy se začne natáčet třetí série Euforie! Vrátí se hlavní herci a herečky

Víme, kdy se začne natáčet třetí série Euforie! Vrátí se hlavní herci a herečky
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA ZENDAYA
Uložit Uložené

Roku 2025 začne natáčení třetí série oblíbeného seriálu Euforie. Vrátí se do ní hlavní herci a herečky. Informoval o tom server Deadline.

Produkce seriálu začne v lednu příštího roku. „Jsem nadšená, že jsme připraveni v lednu zahájit natáčení seriálu Euforie. Nemohli bychom být šťastnější z naší spolupráce s tvůrcem Euforie Samem Levinsonem a tímto neuvěřitelným hereckým obsazením. Těšíme se, až fanouškům přineseme novou sérii,“ uvedla Francesca Orsi z programové divize HBO a vedoucí drama seriálů a filmů HBO.

Doporučeno
Toto je 10 nejlépe placených herců a hereček současnosti. První příčky tě možná překvapí Toto je 10 nejlépe placených herců a hereček současnosti. První příčky tě možná překvapí 12. července 2024 v 7:00

Dle všech informací čeká diváky ve třetí sérii časový skok. První dvě série se odehrávají v prostředí střední školy, ve třetí tomu tak již zřejmě nebude. Režisér Sam Levinson v rozhovoru pro Elle naznačil, že postava Zendayi se bude léčit ze závislosti.

Již v březnu Deadline informoval, že plány na natáčení seriálu byly odsunuty, protože tvůrce Sam Levinson stále pracoval na scénářích. V této době bylo hercům umožněno přijmout jiné práce, například Eric Dane se připojil k Jensenu Acklesovi a Jessice Camacho v thrillerovém seriálu Countdown společnosti Prime Video. HBO si je tohoto kroku vědomo, takže bude natáčet podle rozvrhu některých herců. 

První série měla premiéru v červnu 2019 a druhá odstartovala v lednu 2022, přičemž v prosinci 2020 a lednu 2021 byly odvysílány dva hodinové speciály. Roku 2023 seriál zasáhly stávky scenáristů a herců a také nečekaná úmrtí hvězdy Anguse Clouda a výkonného producenta Kevina Turena.

Domů
Sdílet
Diskuse