Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. srpna 2024 v 10:32
Čas čtení 0:39
Karolína Fejtová

VIDEO: Internet pobavila kuriozita z olympiády. Francouzského skokana o tyči stál medaili jeho rozkrok

VIDEO: Internet pobavila kuriozita z olympiády. Francouzského skokana o tyči stál medaili jeho rozkrok
Zdroj: Richard Heathcote/Getty Images
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024
Uložit Uložené

Francouzský skokan o tyči Anthony Ammirati se stal okamžitě po incidentu virálním fenoménem.

Ammirati v sobotu nedosáhl cílové výšky a srazil tyč svým rozkrokem, kvůli čemuž neprošel kvalifikací do finále. Komentátoři pro tuto situaci jen těžko hledali slova, scéna však rychle vyvolala memy a vtipy po všech sociálních sítích. Informoval o tom web Variety.

Doporučeno
Mužně vypadající sportovkyně nejsou vynálezem „zvrácené moderní doby“. Svět tohle téma řeší skoro 100 let Mužně vypadající sportovkyně nejsou vynálezem „zvrácené moderní doby“. Svět tohle téma řeší skoro 100 let 2. srpna 2024 v 20:00

„Když se chystáte vyhrát olympijskou medaili, ale do cesty se vám připlete vaše obrovské přirození, zatímco celý svět se na to dívá ve zpomaleném záběru,“ napsal jeden z uživatelů na X.

Zatímco sociální sítě zaplavily vtipy na téma Ammiratiho rozkroku, francouzská média upozorňují na nešťastný zvrat, kvůli kterému už nebude mít šanci bojovat o medaili.

Doporučeno
Internet se baví tetováním skokana z olympiády. Najednou prý vše dává smysl Internet se baví tetováním skokana z olympiády. Najednou prý vše dává smysl 5. srpna 2024 v 13:33

Francouzským sportovcům se na olympiádě celkově daří, zatím získali celkem 41 medailí, z toho 12 zlatých. Francouzská výprava je v medailové tabulce na druhém místě za Čínou. Na třetím, čtvrtém a pátém místě jsou týmy Austrálie, USA a Velké Británie.

Domů
Sdílet
Diskuse