Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2024 v 17:30
Čas čtení 0:24
Karolína Fejtová

Herci a herečky z Rodu draka sdílí behind the scenes a internet šílí. Podívej se na nejlepší

Herci a herečky z Rodu draka sdílí behind the scenes a internet šílí. Podívej se na nejlepší
Zdroj: Instagram @mrglynncarney
FILMY A SERIÁLY MAX SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

V tomhle spin-offu, který se odehrává 172 let před narozením Daenerys Targaryen ze Hry o trůny, se setkáš s různý postavami. Můžeš je milovat i nenávidět. Jejich herci a herečky se od svých postav ale diametrálně liší – jak potvrzují momentky níže.

Tom Glynn-Carney, který ztvárňuje postavu Aegona II. Targaryena, na svém Instagramu sdílel své oblíbené behind the scenes z natáčení. „Trvalo mi celou věčnost, než jsem přišel na to, jak tohle zveřejnit,“ napsal k sérii vtipných momentů. Podívej se na ně v galerii níže.

rod drakarod drakarod drakarod draka
Zobrazit galerii
(6)

Behind the scenes sdílelo i samotné HBO, které Rod draka natáčí. Uvidíš na nich v objetí herce postav, které by se nikdy v seriálu neobjaly (viz. lord Corlys), kombinaci historického outfitu a současných sunglasses nebo jak vypadá model dračí hlavy, s nímž v seriálu vznikají realistické záběry okřídlených bestií. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený House of the Dragon (@houseofthedragonhbo)

Domů
Sdílet
Diskuse