Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2024 v 8:03
Čas čtení 0:44
Anna Vondráková

Marvel vzkřísí další oblíbenou postavu. Na obrazovky se vrátí záporák z Avengers

Marvel vzkřísí další oblíbenou postavu. Na obrazovky se vrátí záporák z Avengers
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY MARVEL SERIÁLY
Uložit Uložené

V novém spin-offu k seriálu WandaVision se objeví i Ultron, který byl zdánlivě zničen ve druhých Avengers.

Produkce seriálu, neoficiálně pojmenovaného Vision Quest, by měla začít v roce 2025. Oficiální název však zatím nemá. Seriál má být třetí částí trilogie, která začala minisérií WandaVision a pokračovat bude projektem Agatha All Along, který čeká premiéra v září na Disney+.

Ultron byl umělou inteligencí vytvořenou Tony Starkem, aby fungovala jako obranný program, ale místo toho se obrátila proti lidstvu. Poprvé se objevil ve filmu Avenger: Age of Ultron, na jeho konci však byl zničen. To, jak se tedy vrátí, a jaký vztah bude mít s Visionem, kterého vytvořil, a který se nakonec obrátil proti němu, není jasné. Na rozuzlení si budou fanoušci muset počkat. Podle odhadů by měla show vyjít v roce 2026.

Doporučeno
Bianca Cristovao: „Dělám vtipy na hraně. Mluvím i o sexu a o tom, jaké to je být Češka. Brácha je nejlepší kritik“ Bianca Cristovao: „Dělám vtipy na hraně. Mluvím i o sexu a o tom, jaké to je být Češka. Brácha je nejlepší kritik“ 27. srpna 2024 v 16:00

Vrátit by se totiž měl i Paul Bettany, který si zopakuje právě roli Visiona, androida, který se zamiloval do Scarlett Witch a poté byl zničen Thanosem ve filmu Avengers: Infinity War. Ve WandaVision se poté vrátil prostřednictvím magie a síly smutku a také jako přestavěný android, ne však ve stejné podobě. 

Domů
Sdílet
Diskuse