Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2024 v 12:05
Čas čtení 0:54
Veronika Ábelová

Bílou orchidej už neuslyšíš. Eva a Vašek se rozvádějí

Bílou orchidej už neuslyšíš. Eva a Vašek se rozvádějí
Zdroj: IG/@evaavasek
HUDBA ČESKÁ HUDBA
Uložit Uložené

Dvojice, kterou zná snad celé Česko, oznámila rozvod. Pár tvořila pětatřicet let. Eva, která rozvod iniciovala, se odstěhovala na Floridu. Vašek se zprvu trápil.

Eva a Vašek Ševčíkovi už od konce července netvoří pár. Manželé se rozvedli potom, co Eva odletěla sama na Floridu. „Loni koncem září si Eva sbalila věci, zrušila mi letenku a oznámila, že chce být v Americe sama. Zkrátka odletěla beze mě,“ řekl Vašek deníku Aha!. Muzikant bývalé manželce také sdělil, že pokud chce odejít z rodiny, má požádat o rozvod. A tak se také stalo. Ševčík teď řeší, co bude dál a ví, že rozhodně nechce zůstat sám.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Eva a Vašek (@evaavasek)

„Po těch skoro pětatřiceti letech manželství jsem rozvod zpočátku nemohl rozchodit. Už se ale netrápím a jsem rád, že to mám za sebou,“ svěřil se Blesku. Hudební dvojici, která se proslavila hitem Bílá orchidej, spojila láska k hudbě. Vašek hledal zpěvačku a Eva, která studovala na konzervatoři zkrátka chtěla zpívat, a tak se po pár dnech zkoušení zrodilo známé duo. Eva momentálně střídavě žije v Česku a na Floridě, kde vystupuje pod uměleckým jménem Eva Adams se svým bratrem Hynkem Dvořáčkem. Ševčík přemýšlí o vstupu do politiky.

Doporučeno
KVÍZ: Tak měls mě vůbec rád?! aneb pamatuješ si hudbu našeho dětství? KVÍZ: Tak měls mě vůbec rád?! aneb pamatuješ si hudbu našeho dětství? 1. srpna 2024 v 7:00

„A také jsem dostal nabídku, o které uvažuji. Pomoci svými mnohaletými zkušenostmi ze světa v naší politice,“ řekl Blesku Ševčík, který v minulosti podporoval SPD. S hudbou ale skončit nechce. Pár má společně dceru Evu, která žije ve Spojených státech. Ševčík také uvedl, že rozpad rodiny a maželství bere jako osobní prohru.

Domů
Sdílet
Diskuse