Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2024 v 14:10
Čas čtení 0:50
Ella Petrová

Nicki Minaj oznámila vydání deluxe alba. Kdy se dočkáme Pink Friday 2: Gag City Reloaded?

Nicki Minaj oznámila vydání deluxe alba. Kdy se dočkáme Pink Friday 2: Gag City Reloaded?
Zdroj: Getty
HUDBA HUDBA RAP
Uložit Uložené

První vydání alba vyšlo loni a díky němu se podle Billboardu stala Minaj rapperkou s největším počtem No. 1 alb.

Slavná rapperka na svém Instagramu oznámila vydání deluxe edice jejího alba Pink Friday 2 s názvem Gag City Reloaded. Jakých skladeb se na něm dočkáme? A podaří se albu zaznamenat také takový úspěch?

Doporučeno
Nicki Minaj zatkli na letišti v Nizozemsku. Údajně u sebe měla lehké drogy Nicki Minaj zatkli na letišti v Nizozemsku. Údajně u sebe měla lehké drogy 26. května 2024 v 7:51

Na rozšířenou verzi alba se můžeme těšit 13. září. Na sociální síti X Minaj opakovaně mluvila o opětovném vydání LP a nedávno uvedla, že jeden z tracků se „okamžitě dostane do vaší TOP 5 celé éry Pink Friday 2“.
 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Barbie (@nickiminaj)


Pravděpodobně tedy můžeme očekávat opravdové hity. Když jednačtyřicetiletá rapperka vydávala oznámení, připojila k nim několik fotek se svým manželem Kennethem Zoo Pettym. Ve skladbách zřejmě půjde i o nějaké romantické vyznání.
 
Pink Friday 2 vyšlo loni v prosinci a debutovalo na 1. místě žebříčku Billboard alb. Díky tomuto úspěchu Minaj získala titul rapperky s největším počtem alb, která se zařadila na první místo žebříčku v Billboardu. Porazila tak Foxy Brown, která držela tento rekord se svým albem The Firm z roku 1997 a albem Chyna Doll z roku 1999.
 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Barbie (@nickiminaj)


Zpěvaččino turné Pink Friday 2 WORLD TOUR vypukne 4. září ve Philadelphii a poputuje do měst jako Los Angeles, Las Vegas, Washington DC, Miami a skončí 11. října ve zpěvaččině rodném Queensu v New Yorku.

Domů
Sdílet
Diskuse