Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2024 v 8:02
Čas čtení 1:05
Veronika Ábelová

Začíná Mercedes-Benz Prague Fashion Week! Podívej se na letošní program

Začíná Mercedes-Benz Prague Fashion Week! Podívej se na letošní program
Zdroj: MBPFW/ Petr Vágner
MÓDA MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK
Uložit Uložené

MBPFW je opět tady a kromě přehlídek můžeš zavítat i na doprovodný program.

MBPFW představuje tvorbu vybraných designerských talentů z Česka i Slovenska. Koná se od 29. srpna do 3. září a přehlídky budou probíhat Clam-Gallasově paláci v Praze. Mimo to si MBPFW připravil i nabitý program, kterého je součástí letní kino nebo závěrečná afterparty v Groove Baru.

Hned ve čtvrtek módní událost zahájí přehlídka designérů Avenir a Dzhus. V pátek se potom můžeš těšit na Tomáše Němce, Alexandru Gnidiak a Valérii Jurčíkovou a večer potom zakončí přehlídka studentů UMPRUM, Technické univerzity v Liberci a Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně s názvem MBPFW GALA presents DOLCE VITA: Czech & Slovak Fashion Design Students in Context.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený #MBPFW (@mbpfw)

Sobotu zahájí přehlídka soutěže BALVIN COUTURE / VAN GRAAF JUNIOR TALENT CARD 2024: HANA VALTOVÁ. V tentýž den se představí i Jakub Polanka a Nehera v rámci přehlídky MBPFW x MERCEDES-BENZ present VOGUE CS RUNWAY.

V sobotu zároveň v Clam-Gallasově paláci poběží i instalace Power of 7 – Vogue Czechoslovakia marks its seventh year with the September issue, kam je vstup zdarma. Celý program přehlídek je dostupný na webu MBPFW.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ELLE Czech (@elleczech)

K dispozici bude také MBPFW x ELLE RE-SEE SHOWROOM v hotelu Four Seasons Prague, kam je také vstup volný. Proběhne i fashion hudební akce DUNGEON by TOBIAS SCHUBERT ft. 58G, WEN & Benjamin a celý MBPFW uzavře Closing party v Sasazu v Holešovicích.

Doporučeno
Co nevynechat na fashion weeku? Zeptali jsme se nadějných mladých tvůrců a tvůrkyň Co nevynechat na fashion weeku? Zeptali jsme se nadějných mladých tvůrců a tvůrkyň 19. dubna 2024 v 13:00

V rámci doprovodného programu se bude promítat film Umění milování Marie Sadowske a těšit se můžeš i na tři afterparty celého eventu. Všechny informace najdeš na sociálních sítích nebo webu MBPFW. Lístky a přehlídky a eventy jsou potom dostupné na platformě Goout.

Domů
Sdílet
Diskuse