Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2024 v 13:44
Čas čtení 0:53
Veronika Ábelová

„Není to nic podobného tomu, co jsem kdy udělala,“ řekla o novém albu Gaga. Na první singl z nového alba se můžeš těšit už v říjnu

„Není to nic podobného tomu, co jsem kdy udělala,“ řekla o novém albu Gaga. Na první singl z nového alba se můžeš těšit už v říjnu
Zdroj: Getty Images
HUDBA
Uložit Uložené

Zatímco se v kinech chystá premiéra filmu Joker: Folie à Deux, ve kterém si s Joaquinem Pheonixem zahraje Lady Gaga, zpěvačka oznámila, kdy vydá první singl z připravovaného alba.

Lady Gaga na svém Instagramu zveřejnila příspěvek, ve kterém fanoušky informovala o nadcházejících důležitých datech. Tam se objevila premiéra Jokera, ale i vydání prvního singlu ze sedmého studiového alba zpěvačky. „XX October: LG7 first single,“ je napsáno na fotce. Předpokládá se, že celé album by potom mohlo být venku už koncem tohoto roku nebo začátkem roku 2025. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lady Gaga (@ladygaga)

Ještě předtím, než zpěvačka vypustí první vlaštovku z nového alba, vydala singl s Bruno Marsem Die With a Smile. Jak ale prozradil magazínu Variety její managment, Die With a Smile na albu nebude. Na svém v pořadí sedmém albu pracovala několik měsíců a zdá se, že fanoušky čeká něco úplně nového. „Není to nic podobného tomu, co jsem kdy udělala,“ řekla na premiéře filmu Gaga Chromatica Ball, který dokumentuje její show na stadionu Dodger v Los Angeles. „Je opravdu krásné vědět, že budeš milován bez ohledu na to, co uděláš,“ dodala.

Doporučeno
Nové detaily o muzikálu Joker: Folie à Deux. Film bude obsahovat nejméně 15 coverů známých písniček Nové detaily o muzikálu Joker: Folie à Deux. Film bude obsahovat nejméně 15 coverů známých písniček 23. března 2024 v 16:00

Na novém albu zřejmě spolupracoval i oceňovaný producent Andrew Watt, který minulý rok produkoval album Hackney Diamonds skupiny Rolling Stones a na svém kontě má i spolupráci s Eltonem Johnem nebo Ozzy Osbournem. Možná se tedy fanoušci můžou těšit na Lady Gagu v trochu rockovějším podání. Na sociálních sítích se objevila také fotka s jejím dlouholetým spolupracovníkem Bloodpopem a vokálním producentem a inženýrem Benjaminem Riceem.

Domů
Sdílet
Diskuse