Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2024 v 14:46
Čas čtení 0:36
Magdalena Trajerová

VIDEO: Z roztomilé hrošice v thajské zoo se stal internetový fenomén, kvůli videu jí lidé ale ubližují

VIDEO: Z roztomilé hrošice v thajské zoo se stal internetový fenomén, kvůli videu jí lidé ale ubližují
Zdroj: Khao Kheow Open Zoo/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI THAJSKO ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Dvouměsíční hrošice Moo Deng se stala na internetu virální a na sociálních sítích získává miliony fanoušků. Objevila se ale i videa, kde návštěvníci zoo malé hvězdě ubližují. Ředitel zoo před takovými činy varuje.

Nový přírůstek thajské zoo Khao Kheow se stal virálním poté, co jeho ošetřovatelé začali zveřejňovat roztomilá videa z každodenního života Moo Deng. Nejpopulárnější video, na němž zívá a zřejmě si užívá poplácání po bradě od ošetřovatele, získalo přes 5,8 milionu zhlédnutí. Malá hrošice přilákala spoustu zvědavců a návštěvnost zoo se tak zvýšila o 30 procent, informuje stanice CNN.

Doporučeno
Dave Bautista zhubnul neskutečných 34 kilo. Chce hrát rozmanitější role Dave Bautista zhubnul neskutečných 34 kilo. Chce hrát rozmanitější role 14. září 2024 v 15:51

Sláva malé Moo Deng ale přinesla i nežádoucí narušení jejího života. Na sociálních sítích kolují videa, kde turisté na hrošici lijí vodu či na ni házejí předměty, aby ji probudili ze spánku. To přimělo ředitele zoo Narongwita Chodchoie vydat varování. Kolem výběhu mláděte nechal naistalovat CCTV kamery a pohrozil právními kroky těm, kteří se budou k Moo Deng chovat hrubě.

Malá hrošice se narodila 10. července. Jméno Moo Deng znamená v thajštině „skákací prase“ a označuje běžný vepřový pokrm známý pro svou žvýkavost. O jménu rozhodlo v srpnové anketě 20 tisíc uživatelů Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse