Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. září 2024 v 12:02
Čas čtení 0:41
Magdalena Trajerová

VIDEO: Členové známé kapely se poprali přímo na stagi. Zpěvák zaútočil na kytaristu

VIDEO: Členové známé kapely se poprali přímo na stagi. Zpěvák zaútočil na kytaristu
Zdroj: wikimedia/Stuart Sevastos/volně k užití
HUDBA HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

Koncert znovusjednocené Jane's Addiction v Bostonu skončil náhle poté, co rozzuřený zpěvák Perry Farrell nečekaně udeřil kytaristu Davea Navarra. Fanoušci čekají, zda dlouho očekávané reunionové turné bude pokračovat dál.

O evidentním napětí mezi Farrellem a Navarrem diskutovali fanoušci již na předešlých koncertech turné kapely Jane's Addiction. Emoce ale v pátek v Bostonu již zřejmě vzkypěly a zpěvák Perry Farrell zničehonic před zraky svých fanoušků udeřil kytaristu Navarra. Informuje o tom server Variety.

Doporučeno
Muradov: Nic na mě nemají, o papíry v Česku budu dál bojovat. Po zápase pojedu na dovolenou Muradov: Nic na mě nemají, o papíry v Česku budu dál bojovat. Po zápase pojedu na dovolenou 13. září 2024 v 8:30
Doporučeno
Nicole manažuje influencerstvo: z reality shows vycházejí stále noví, ale křivka počátečního úspěchu rychle klesá Nicole manažuje influencerstvo: z reality shows vycházejí stále noví, ale křivka počátečního úspěchu rychle klesá 15. září 2024 v 7:00
Doporučeno
Peter pracoval ve Schwechatu: letiště má tajné místnosti v podzemí, policie vás může svléknout do naha Peter pracoval ve Schwechatu: letiště má tajné místnosti v podzemí, policie vás může svléknout do naha 13. září 2024 v 7:00

Video ukazuje, jak zpěvák nejdříve agresivně zpívá směrem k divákům, následně se otočí doprava na kytaristu a začne do něj strkat ramenem. Navarro svému parťákovi pouze položí ruku na hruď, aby si vytvořil odstup. To však Farrella rozzuří a zasadí kytaristovi úder. V tu chvíli se světla na stagi vypnou a tři muži, včetně baskytaristy Erica Averyho, Farella obklopí a odvedou ho z pódia pryč. Ten se i při odchodu stále naštvaně vzpírá.

Kapela tak předčasně ukončila koncert v půli písně Ocean Size. Fanoušci nyní diskutují, zda dlouho očekávané reunionové turné po 14 letech bude vůbec pokračovat dál. Osudový koncert v Bostonu byl dvacátý v itineráři turné skupiny, patnáct jich ale ještě zbývá. Zprávy o tom, že by se koncerty měly rušit, ale ještě nevyšly.

Domů
Sdílet
Diskuse