Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2024 v 9:43
Čas čtení 0:38
Vincenc Novák

Žena po vapování upadla do bezvědomí, z pusy jí tekla podivná tekutina

Žena po vapování upadla do bezvědomí, z pusy jí tekla podivná tekutina
Zdroj: Pxhere/na voľné použitie
ZAHRANIČÍ ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Dvaatřicetiletá Jordan Brielle z amerického Cincinnati se kvůli závislosti na elektronických cigaretách dostala do velkých zdravotních problémů.

Žena byla podle svých slov na cigaretách tak závislá, že se s ní dokonce i sprchovala nebo s ní spala. Letos v květnu našel Jordan její partner ležet bezvládnou v posteli, z její pusy přitom vytékal „černý hlen“. 

Doporučeno
FOTO: Muž v České Vsi měl doma 3,5 metru vody. Teď pro nás zdokumentoval situaci na Jesenicku FOTO: Muž v České Vsi měl doma 3,5 metru vody. Teď pro nás zdokumentoval situaci na Jesenicku 17. září 2024 v 18:03

Po převozu do nemocnice lékaři ženě z plic odsáli dva litry jakési „černé“ tekutiny a následně ji uvedli na 11 dní do umělého spánku. Její nevlastní matka uvedla, že má štěstí, že žije. Ostatní přitom varovala, aby se vapování vyhýbali. 

„Měla jsem hrozný kašel a dvakrát až třikrát týdně jsem chodila do nemocnice pro pomoc. Neměl jsem téměř žádný hlas,“ uvedla podle magazínu LADbible Jordan, kterou podle svých slov vždy lékaři poslali domů. Přitom však prý měla pocit, jako by jí na hrudi ležel „80-ti tunový tlak“. 

Za svůj zlozvyk Jordan údajně utratila 500 dolarů týdně. Elektronické cigarety podle svých slov začala kouřit jako teenagerka, později přešla na vaping. Po poslední zkušenosti se prý chystá vapingu zanechat. 

Doporučeno
Drogy, jídlo nebo telefon: Jakou máš závislost? Ptali jsme se lidí v Praze Drogy, jídlo nebo telefon: Jakou máš závislost? Ptali jsme se lidí v Praze 27. listopadu 2023 v 10:31
Domů
Sdílet
Diskuse