Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. září 2024 v 16:08
Čas čtení 0:48
Magdalena Trajerová

Pomáhá, nebo si z katastrofy dělá srandu? Jon Marianek přijel do zaplavených oblastí

Pomáhá, nebo si z katastrofy dělá srandu? Jon Marianek přijel do zaplavených oblastí
Zdroj: Instagram Jona Mariánka
ČESKO INFLUENCEŘI
Uložit Uložené

Influencer Jon Marianek zveřejnil fotografii s nabídkou pomoci zaplavené Opavě. Příspěvek vyvolal vlnu protichůdných ohlasů.

Jon Marianek na svém Instagramu vyzval oběti povodní, aby mu hlásili, kde může pomoci. Nakonec vyrazil do Opavy. Nakoupil jídlo, suché oblečení a člun a vybaven holinami se vydal spolu se svými fanoušky do terénu. „Zítra s chábrama pokračujeme. Ráno házíme pytle s pískem a kolem poledne jedeme do okolních vesnic. Teď jedeme ještě pro zásoby. Snažíme se čtyři odepisovat, co to jen jde, pokud můžete, posílejte fotky nebo videa,“ napsal na svůj Instagram.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jon Marianek (@jonmarianek69)

V práci skutečně pokračoval, na své sociální sítě dokonce zveřejnil fotku, kde kupuje obrovské množství chleba. Někteří sledující ho ale podezírají, že si z povodní dělá legraci. Neustále totiž zmiňuje chleba, který je s jeho tvorbou na Youtube neodmyslitelně spojený.

Mariánek ve stories také zveřejnil, jak se skupinou fanoušků odklízí štěrk kolem dětského hřiště. Na zprávy o tom, kde je ještě potřeba ruka k dílu opravdu reaguje. Mnozí ho přesto viní z toho, že si chce na tragédii udělat promo poté, co se mu nevydařila srpnová akce v Riegrových sadech.

„Dělat si čísla i na povodních, chce být opravdu k*kot. Pro publicitu všechno,“ kritizují uživatelé pod jeho příspěvkem. Někteří naopak jeho úmysly chválí: „Jediný kdo chce pomoct a jen nesdílí.“

Doporučeno
FOTO: Muž v České Vsi měl doma 3,5 metru vody. Teď pro nás zdokumentoval situaci na Jesenicku FOTO: Muž v České Vsi měl doma 3,5 metru vody. Teď pro nás zdokumentoval situaci na Jesenicku 17. září 2024 v 18:03
Domů
Sdílet
Diskuse