Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 27. září 2024 v 15:32
Čas čtení 0:44
Hana Divišová

Lana Del Rey se tajně vdala. Své ano řekla průvodci po aligátorech, obřad měli mezi bažinami

Lana Del Rey se tajně vdala. Své ano řekla průvodci po aligátorech, obřad měli mezi bažinami
Zdroj: Getty Images/Steve Granitz/FilmMagic
OSOBNOSTI LANA DEL REY
Uložit Uložené

Kandidátka na cenu Grammy měla obřad v zátoce poblíž dálnice v Louisianě.

Lana Del Rey je oficiálně vdaná. Jejím novomanželem je Jeremy Dufrene, který se živí jako průvodce bažinami v zálivu Des Allemands v Louisianě, kde se podle DailyMailu konala jejich svatba tento čtvrtek 26. září.

US Magazine uvádí, že zpráva o svatbě přišla jen několik hodin poté, co bylo potvrzeno, že Del Rey a Dufrene obdrželi v pondělí 23. září u louisianského soudu povolení k sňatku.

Pár byl poprvé spojován teprve koncem minulého měsíce. Lana v reakci na to zveřejnila své fotografie s Dufrenem už v roce 2019, kdy se poprvé zúčastnila jednoho z jeho turné po divoké přírodě. Oficiálně se na veřejnosti objevili až začátkem září, kdy průvodce dělal zpěvačce společnost na svatbě Karen Elson v New Yorku.

lana del ray
Zdroj: x/@TaiShakuntala

Devětatřicetiletou snoubenku a nominantku na cenu Grammy vedl k oltáři s kyticí v ruce její otec. Na sobě měla klasické bílé elegantní šaty dlouhé až na zem se skromnou vlečkou. Vlasy měla sčesané do dlouhého culíku s modrou stuhou, aby dodržela tradici „něco modrého“. Dufrene měl na sobě elegantní černý oblek místo své obvyklé pracovní uniformy.

Domů
Sdílet
Diskuse