Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 4. října 2024 v 9:12
Čas čtení 0:48
Hana Divišová

Eminem v emotivním videoklipu oznámil, že bude dědečkem. Věnoval ho své dceři Hailie

Eminem v emotivním videoklipu oznámil, že bude dědečkem. Věnoval ho své dceři Hailie
Zdroj: Cooper Neill/Getty Images
HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Videoklip k písni Temporary je sestříhán z raperových rodinných záběrů a vystupuje v něm i jeho dcera.

Včera vyšel Eminemův nový videoklip, ve kterém oznámil, že se stane dědečkem. Celý videoklip k písni Temporary je kompilací domácích videí z dětství jeho dcery Hailie Jade a Eminema, obsahuje také záběry z nedávné Jadeiny svatby.

Doporučeno
Píseň She Knows podle mnohých vypráví o sexuálních zločinech Diddyho. V USA zmizela z YouTube Píseň She Knows podle mnohých vypráví o sexuálních zločinech Diddyho. V USA zmizela z YouTube 3. října 2024 v 16:30

Eminem jí tuto emotivní skladbu věnoval, ona k němu ke konci videa přistoupí a předá mu tričko s nápisem „Grandpa“ na zádech a oznámí mu, že je těhotná a brzy se stane dědečkem.

 

Celá píseň se vztahuje ke koloběhu života a rapper v jedné sloce textu své dceři říká: „Takže Hailie Jade, tuhle píseň jsem napsal, abych ti pomohl vyrovnat se se životem, až tu nebudu.“ V písni se objevuje i text, který se týká života.

Osmadvacetiletá Hailie Jade je rapperova jediná dcera a čeká své první dítě s manželem Evanem McClintockem, s nímž se vzali letos v květnu. Po zveřejnění videoklipu zveřejnila Jade na svém Instagramu fotografie, na nichž se s manželem těší z ultrazvuku jejich holčičky.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Skladba Temporary, na níž se autorsky podílela zpěvačka, skladatelka a hudební producentka Skylar Grey, je čtvrtým singlem z Eminemova alba The Death of Slim Shady, které vyšlo v červenci a debutovalo na prvním místě albového žebříčku Billboard. 

Domů
Sdílet
Diskuse