Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 4. října 2024 v 13:06
Čas čtení 1:19
Karolína Uličná

Příchod nového krasavce do Love Islandu způsobil rozruch. Daniela prý doma čeká snoubenka

ZAJÍMAVOSTI LOVE ISLAND
Uložit Uložené

Daniel Sklář je novou bombou ve vile Love Island. V minulosti se mimo jiné přihlásil do soutěže Muž roku 2024, kde získal 7. místo. Diváci si však vzpomněli, že byl ještě nedávno také zasnoubený.

Letošní ročník Love Island je plný překvapení a s každým dílem reality show nabírá nové obrátky. Ve středu do vily zamířil nový soutěžící, který způsobil pořádný rozruch i mezi diváky.

Doporučeno
Oktagon 62 míří do Frankfurtu. Má ambice stát se největším turnajem v Evropě, prodáno je více než 50 tisíc vstupenek Oktagon 62 míří do Frankfurtu. Má ambice stát se největším turnajem v Evropě, prodáno je více než 50 tisíc vstupenek 4. října 2024 v 11:00

Novým lamačem dívčích srdcí je totiž Daniel, podnikatel z Frýdku-Místku v České republice. Podle informací Markízy vlastní firmu, která se zabývá distribucí a výrobou potravinových doplňků pro muže i ženy.

Charismatický brunet se teprve nedávno stal finalistou soutěže Muž roku 2024 , a tak věří, že na Love Islandu udělá díru do světa. Sám sebe popisuje jako sebevědomého muže. Na první rande zavolal Gábi, která jeho pozvání přijala. V současné době tvoří ve vile pár.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Love Island Czech & Slovakia (@loveislandcs)

Diváci však na sociálních sítích vyjádřili obavy z příchodu nového hezouna. Doma má totiž údajně snoubenku, což dokazují nedávné fotografie a videa z jejich zásnub. Pod příspěvkem na Instagramu pořadu se fanoušci reality show bouří a zastávají se jeho budoucí manželky.

„Měli byste si o lidech zjistit víc informací, než je pošlete do vily,“ stojí v jednom komentáři. Fanynka Adéla zase tvrdí, že pod jeho profilovou fotku napsala komentář s dotazem na jeho snoubenku. Komentář však byl údajně později smazán.

Na internetu také kolují různé teorie o tom, proč by se zadaný muž vydal do vily hledat svou spřízněnou duši. Danielova snoubenka o všem údajně víc a tuto hru tak hrají spolu. Sexy sympaťák se údajně  chce dostat do další řady Survivora a do vily na Kanárských ostrovech se vydal jen proto, aby se zviditelnil. Přestože oba ze svých účtů smazali společné fotografie, na internetu koluje video z jejich zásnub. Daniel požádal Pavlínu o ruku v Peru.

Podle oficiálního vyjádření TV Mariza pro Refresher však Daniel ukončil svůj pětiletý vztah a do pořadu Love Island vstoupil jako nezadaný. Svou účast prý bere jako příležitost poznat novou partnerku. Více se o něm diváci dozvědí v sobotním díle pořadu, kde ho vyzpovídá moderátorka Zorka Hejdová. 

Domů
Sdílet
Diskuse