Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. října 2024 v 13:01
Čas čtení 0:57
Magdalena Trajerová

Zapínáme pásy, letíme do Genovie! Třetí díl Deníku princezny se brzy začne točit

Zapínáme pásy, letíme do Genovie! Třetí díl Deníku princezny se brzy začne točit
Zdroj: Walt Disney Studios
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM
Uložit Uložené

Filmová klasika Deník princezny bude mít třetí díl, potvrdil Disney. Na plátnech se znovu objeví i Anne Hathaway jako Mia Thermopolis.

„Zázraky se dějí. Zpátky do Genovie. Pohádka pokračuje,“ napsala na svůj Instagram Anne Hathaway. Ačkoliv smlouvu ještě oficiálně nepodepsala, vše nasvědčuje tomu, že se do třetího dílu série Deník princezny vrátí zpátky jako královna Mia Thermopolis.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Anne Hathaway (@annehathaway)

Otázkou zůstává, zda se i ostatních rolí ujme stejný herecký tým, na jaký jsme ze dvou předchozích dílů zvyklí. Herečka Julie Andrews, která ztvárnila Miinu babičku královnu Clarissu, nedávno oslavila devětaosmdesáté narozeniny. Podle jejích slov si neumí návrat na natáčení představit, domnívá se, že je to již neuskutečnitelné. Otazníky se vznášejí také nad Chrisem Pinem. Vrátí se zpátky do franšízy, jež ho na začátku kariéry proslavila?

Režie se ujme malajská filmařka Adele Lim. Ta se jako scénáristka podílela na filmech jako jsou Šíleně bohatí Asiati a Raya a drak. Režisérsky debutovala minulý rok se snímkem Holky na tripu. Nyní stojí před výzvou navázat na úspěšnou sérii, kterou dosud vedl již zesnulý Garry Marshall. „Jsem nadšená, že mohu vdechnout život třetímu filmu této milované série a oslavit ženskou sílu, radost a mentorství s diváky po celém světě,“ uvedla Lim.

Doporučeno
Nejlepší true crimes, které teď najdeš na Netflixu ve stylu Dahmera a Menéndezových Nejlepší true crimes, které teď najdeš na Netflixu ve stylu Dahmera a Menéndezových 10. října 2024 v 13:00
Doporučeno
Je známo datum soudního procesu s Diddym. Jeho právníci přišli s bizarním tvrzením namířeným proti vládě Je známo datum soudního procesu s Diddym. Jeho právníci přišli s bizarním tvrzením namířeným proti vládě 11. října 2024 v 9:22
Doporučeno
5 důvodů, proč druhý Joker skončil katastrofou. Původně mělo jít o muzikál na Broadwayi 5 důvodů, proč druhý Joker skončil katastrofou. Původně mělo jít o muzikál na Broadwayi 8. října 2024 v 17:00

Zatím se můžeme jen domnívat, jakým směrem se pokračování příběhu americké středoškolačky, která zjistí, že je dědičkou trůnu malé evropské země, bude ubírat. Pravděpodobně se dozvíme, jak se Mia popasovala se svými královskými povinnostmi. Na správnou odpověď si budeme muset ještě chvíli počkat. Natáčet se má totiž začít až v příštím roce. 

Domů
Sdílet
Diskuse