Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 14. října 2024 v 8:03
Čas čtení 0:52
Anna Vondráková

Netflix dobyl nový romantický seriál. Okamžitě dostal druhou sérii

Netflix dobyl nový romantický seriál. Okamžitě dostal druhou sérii
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Série sice nese název Tohle nikdo nechce, fanoušci ale dokázali opak. Debutoval na konci září a už teď je jisté, že se dočká pokračování.

Během prvních jedenácti dnů po uvedení nasbíral celosvětově téměř 90 milionů hodin sledování, což odpovídá 26,2 milionům kompletních zhlédnutí celého seriálu.

Druhá řada se také dočká nových tváří, současného showrunnera Jacka Burditta vystřídají Jenni Konner a Bruce Eric Kaplan. Zato Erin Foster jako výkonná producentka a scenáristka zůstane.

„Vytváření a natáčení Tohle nikdo nechce bude pro mě navždy vrcholem mé kariéry. Neuvěřitelní herci, štáb, producenti a vedoucí pracovníci z něj udělali seriál, kterým je dnes, a zažít reakce diváků nyní, když je na světě, je víc, než jsem si dokázala představit,“ uvedla v prohlášení Erin Foster.

V seriálu hrají hlavní role Kristen Bell a Adam Brody. Zobrazují příběh mladé podcasterky a rabína, kteří se jednoho dne potkají a začnou spolu budovat vztah. Problémem je však to, že Joanne je agnostička, zatímco Noah má svou víru. Řeší tak otázku náboženství v milostných vztazích a snaží se přijít na to, zda bude jejich soužití fungovat.

V seriálu se mimo nich představili také Justine Lupe, Timothy Simons, Stephanie Faracy, Michael Hitcock, Tovah Feldshuh, Paul Ben-Victor, Emily Arlook, Jackie Tohn, Sherry Cola a Shiloh Berman.

Doporučeno
Nová sci-fi pro mladé s Joey King ovládla Netflix. Ty se jí radši vyhni Nová sci-fi pro mladé s Joey King ovládla Netflix. Ty se jí radši vyhni 17. září 2024 v 8:15

„Jsem neskutečně nadšený, že se mohu podílet na druhé sezóně seriálu Tohle nikdo nechce, který vytvořila zábavná Erin Foster. Je tak jedinečný a krásný a už teď se při práci na něm skvěle bavím,“ prohlásil nový showrunner Bruce Eric Kaplan.

Domů
Sdílet
Diskuse