Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 19. října 2024 v 16:04
Čas čtení 0:42
Hana Divišová

Seriál Duna: Proroctví startuje už v listopadu. Podívej se na oficiální trailer

Seriál Duna: Proroctví startuje už v listopadu. Podívej se na oficiální trailer
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY DUNA MAX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Ve spin-off seriálu úspěšného filmu Duna tě čekají nová odhalení a výjimečné výkony herců.

Pokud jsi i ty netrpělivě očekával*a trailer na spin-off Duny, je to tady. Tvůrci oznámili datum vydání první části očekávaného seriálu Duna: Proroctví a zveřejnili k němu i oficiální trailer. Seriál si budeš moci pustit už 17. listopadu na HBO Max.

První série má mít šest epizod a budou vycházet každou neděli. Děj se odehrává 10 000 let před událostmi z filmů. Těšit se můžeš na nová odhalení. Seriál má například zkoumat, jak vzniklo sesterstvo Bene Gesserit, které je nedílnou součástí příběhu Duny, a odhalí také, jak začalo prosazovat svůj vliv v celé galaxii.

Doporučeno
Tolkien psal pokračování Pána prstenů. O čem bylo, proč nikdy nevyšlo a jaká tajemství odhalily jeho dopisy a nepublikované knihy? Tolkien psal pokračování Pána prstenů. O čem bylo, proč nikdy nevyšlo a jaká tajemství odhalily jeho dopisy a nepublikované knihy? 14. října 2024 v 8:30

V seriálu se představí indická herečka Tabu. Spolu s ní si zahrají Emily Watson a Olivia Williams, které ztvárňují sestry ze známé rodiny Harkonnenů. Jejich postavy hrají klíčovou roli při formování Bene Gesserit a slibují, že sérii dodají hloubku.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Vishal Bhardwaj (@vishalrbhardwaj)

Režisér Vishal Bhardwaj vyjádřil své nadšení z herečky Tabu, která tímto seriálem debutuje v Hollywoodu. Na Instagramu pod svým příspěvkem napsal: „Jsem plný hrdosti a radosti, tomuto pocitu se nic nevyrovná.“

Domů
Sdílet
Diskuse