Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
20. října 2024 v 14:14
Čas čtení 0:57
Magdalena Trajerová

Kontroverzní streamer vlezl do výběhu s tygry. Od fanoušků schytal pořádnou kritiku

Kontroverzní streamer vlezl do výběhu s tygry. Od fanoušků schytal pořádnou kritiku
Zdroj: Twitch/ HateCaps
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI
Uložit Uložené

Na bizarní kousky, které jsou schopni streameři při živém vysílání provádět, aby získali co největší pozornost, jsme poslední dobou na internetu poměrně zvyklí. Americký streamer HateCaps ovšem laťku posunul zase o něco výše.

HateCaps se nechal natočit, jak v zoo přelézá ochranný plot, jež dělí návštěvníky od výběhu s tygry. A to i přesto, že ho před tím jeho kameraman varoval a vyzval ho, aby se „uklidnil“.

Doporučeno
KVÍZ: Pamatuješ si značky prvků z periodické tabulky? Vyzkoušíme tě z chemie KVÍZ: Pamatuješ si značky prvků z periodické tabulky? Vyzkoušíme tě z chemie 18. října 2024 v 13:00

Dlouho za plotem ale nepobyl. Kolemjdoucí návštěvníci si ho povšimli a zavolali k místu ochranku. „Nezáleží mi na tobě, ale na těch tygrech,“ vysvětlila poblíž stojící žena. Tento výrok ovšem málem vyústil v debatu o rasové problematice, HateCaps totiž zdůraznil, že na všech životech záleží s odkazem na hnutí Black Lives Matter.

Doporučeno
Slovák Rudy zažil hurikán Milton: „Byli jsme u kamaráda, který má ocelová okna. Oko hurikánu prošlo přímo nad námi“ Slovák Rudy zažil hurikán Milton: „Byli jsme u kamaráda, který má ocelová okna. Oko hurikánu prošlo přímo nad námi“ 16. října 2024 v 7:00

S jakým záměrem tenhle nebezpečný kousek streamer podstoupil, se asi nedozvíme. Můžeme si pouze domýšlet, že si sliboval přízeň fanoušků. Té se mu ovšem nedostalo. Diváci jeho čin odsoudili a poukázali na to, že to od něj nebylo ani vtipné ani statečné. Podle nich dává mladým lidem jen špatný příklad chování. Zajímavé je, že moderátoři Twitche nezasáhli a Hate Caps tak vyvázl bez potrestání.

„Takový druh chování je nejen nebezpečný, ale také neuctivý ke zvířatům a pravidlům na ochranu návštěvníků i divoké zvěře,“ napsal jeden z uživatelů. „To není dobrý příklad pro diváky. Představte si dítě, které to vidí a myslí si, že může udělat totéž,“ upozornil další.

Není to poprvé, co HateCaps vyvolal mezi fanoušky pobouření kvůli svému nebezpečnému chování. V červenci streamer odpálil ohňostroj ve Walmartu, což vyvolalo podobnou vlnu kritiky.

Domů
Sdílet
Diskuse