Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 25. října 2024 v 16:03
Čas čtení 0:35
Jela Vážanová

Rapper Karlo je venku z vězení. Na Instagramu se podělil o svou radost společně se Separem

OSOBNOSTI HUDBA KRIMI
Uložit Uložené

Rapper Karl byl odsouzen za pašování drog. Vypadá to, že je teď na svobodě.

Karlo, vlastním jménem Juraj Čaba, byl před dvěma lety odsouzen za pašování marihuany a kokainu přes hranice na sedm let. Zdá se však, že už je venku.

V Karlově kufru, který převážel z České republiky na Slovensko, našli 1,5 kilogramu marihuany a více než 150 gramů kokainu. Přestože státní zástupce požadoval pro Karla ještě vyšší trest, rapper se k činu přiznal a žádal o co nejnižší trest. To se mu nakonec podařilo.

Doporučeno
Předsezónní rozhovor s Ester Ledeckou: „Jednou jsem se opila z vody, odpočívat neumím“ Předsezónní rozhovor s Ester Ledeckou: „Jednou jsem se opila z vody, odpočívat neumím“ 25. října 2024 v 13:01

Radost z jeho propuštění sdílel na Instagramu Separ, který zveřejnil screenshot, na němž si oba volají prostřednictvím videochatu. Karlo na svém Instagramu sdílel fotografii s písní Guess Who's Back a krátkým popiskem "ahoj?". Během hodiny se pod příspěvkem objevilo více než 600 komentářů, v nichž jeho fanoušci neskrývají nadšení.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Karlo (@karlojetomeno)

V tuto chvíli nemůžeme potvrdit, zda byl propuštěn s náramkem, jak před několika měsíci oznámili jeho kolegové.

Karlo
Zdroj: Instagram / @separ__dms
Domů
Sdílet
Diskuse