Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. února 2016 21:38
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

5 děsivých videí z YouTube, ze kterých budeš mít husí kůži a nedají ti spát

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

I na tak veřejné stránce, jakou je YouTube, se najde obsah, kvůli němuž vám ztuhne krev v žilách.

Každý z nás zná a už někdy použil internetovou stránku YouTube, kde můžete zdarma sdílet a sledovat videa. Samozřejmě se na ní nedostanou pornografické snímky a podobně, přesto však právě na těchto stránkách můžete narazit na videa, která vám způsobí husí kůži a budete je vstřebávat ještě několik dní. V dnešním článku vám představíme pětici takového videomateriálu, který vám způsobí nepříjemné pocity a jeho obsah pro vás bude těžko stravitelný


Edward Muscare - Pretty Woman

Zdálo by se být obtížné proměnit hit Roye Orbison z roku 1964 o lásce a osamělosti v něco děsivého a strašidelného. Avšak tato verze, ztvárněna starým, vrásčitým mužem s rozčepýřenými vlasy si nezazdá s těmi nejlepšími soundtracky k hororovým filmům. „Zpěvák“ sám o sobě se svým zneklidňujícím pohledem směrem ke kameře a se svými pokusy o tanec by byl děsivý, avšak za tímto videem je pravda, která ho činí daleko horším. Skutečné jméno tohoto muže je Edward Muscare, a je to registrovaný sexuální delikvent. Byl propuštěn na podmínku a bylo mu zakázáno užívat internet. Když se video rozšířilo, policie ho vsadila zpět do vazby. Toto jen dokazuje, že nikdy nevíte co můžete čekat za úsměvem některých lidí. 

Chuchvalec pavouků na stromě

V západních kulturách trpí spousta lidí arachnofobii, tedy panickým strachem z pavouků. Ten zbytek pravděpodobně svůj odpor jen skrývá. Ať už jste nebo nejste jednou z těch nešťastných duší, které při pohledu na osminohé potvory bere nohy na ramena, toto video vám nažene husí kůži. Podle popisku nahrál tento klip muž, který si povšiml chuchvalce na stromě v Arizoně v Nogales. Kameraman přejíždí prstem přes něco co vypadá jako hromádka jehličí, avšak vyklube se z toho něco docela jiného a strašidelného. Otázkou je, proč máme takový strach z tak malých tvorečků, kteří jsou pro nás neškodní? Jedna z teorií říká, že to je obranný mechanismus z dob, kdy jsme se oprávněně obávali jejich jedu. 

Genocide school

Jedná se o tří minutové video, které nahrál na YouTube Jared Lee Loughne. Záběry nám ukazují vzteklého a narušeného chlapce, jak se prochází po areálu školy s kamerou, kam se vydal, aby zkoumal muka, se kterými se studenti setkávají, tedy alespoň z jeho úhlu pohledu. Nicméně, toto video bylo z YouTube staženo brzy po jeho uveřejnění kvůli nevhodnému obsahu a pořízení záběrů z míst, kde filmovat nesměl. Později byl ze své školy kvůli videu a humbuku kolem něj vyloučen. To jen prohloubilo jeho psychickou poruchu, což vyústilo ve střelbu, jíž zaměřil vůči 20 lidem. 

Tělo prasete

Toto video, které není délkou příliš obsáhle si svá zhlédnutí nasbíralo díky obsahu, který je... divný. Pochopitelně, že se jedná jen o shodu náhod, avšak ve videu vidíme muže, kteří sestupují do prasečího chlívku, když tu jedno z prasta prohlásí (a na videu je to poměrně zřetelně slyšitelné), že má na sobě prasečí tělo. „I have the body of the pig.“ Spíše se tomu zasmějete, ale musíte uznat, že po takovém prohlášení z úst prasete vám trochu ztuhla krev v žilách. 

Originální nahrávka Night Stalkera

Tato nahrávka byla nalezena na záznamníku jedné z obětí Night Stalkera (Richarda Ramireze). Od roku 1976 do roku 1986 The Night Stalker terorizoval všechny společenské vrstvy napříč Kalifornií a známý se stal pro svoji brutalitu. Je spojen s nejméně deset vraždami, padesáti znásilněními, ale vyšetřovatelé věří, že toho spáchal několikanásobně více. V noci se vloupával do domů svých obětí s maskou na obličeji, načež je chladnokrevně ve spánku usmrtil. Jeho hlas na záznamníku je jednou z nejděsivějších zvuků, které můžete přisoudit lidské bytosti.

Domů
Sdílet
Diskuse