Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2016 18:35
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Civil War neskončí pro mnohé hrdiny dobře. Dechberoucí trailer se Spider-Manem to jen potvrzuje

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney vydalo druhý oficiální trailer pro Captain America: Civil War, ve kterém mimo jiné odkrývá i Spider-Mana.

Po skvělém traileru a ještě lepším super bowl spotu přichází na řadu dva měsíce před premiérou trailer s pořadovým číslem dva. Ten odhaluje mnohé nové scény, souboje a také to, na co jsme všichni čekali už něco přes rok. Vzhled nového Spider-Mana. Toho ztvárnil mladý Tom Holland a půjde o jeho středoškolskou verzi. Trojice letošních komiksových gigantů ze tří různých stájí (Marvel - Civil War, Fox - X-Men: Apocalypse, Warner/DC - Batman v Superman: Dawn of Justice) představuje největší blockbustery roku, ale jako nejlepší z nich zatím vypadá Civil War od bratrů Russovcových, režisérů Winter Soldier. O scénář se také postarali navrátilci z Captain America 2. Více informací o filmu najdete v tomto vlákně, konkrétně v našem nedávném článku zde.

Podle traileru je jasné, že se dočkáme i kultovní scény zmenšeného Ant-Mana na vystřeleném šípu od Hawkeye, také můžeme vidět mnohé scény, na jeijchž vysvětlení si budeme muset počkat až do premiéry, no a v neposlední řadě je zde Spidey. Kostým je úžasný, ale všechno to vypadá až příliš animovaně a ty oči jsou již skutečně na facku. Věříme, že do premiéry se to ještě upraví. Myslíte, že Marvel má v rukávu ještě pár skrytých es, nebo již ukázali všechno velkolepého, co mohli? A jak se líbí Spidey vám? James Gunn (režisér GotG) tvrdí, že Holland je takový Spider-Man, jaký je Downey Iron Man.

Měli bychom spatřit Iron Mana (Robert Downey Jr.), Captaina Americu (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Falcon (Anthony Mackie), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Spider-Mana (Tom Holland), Black Panthera (Chadwick Boseman), Vision (Paul Bettany), Buckyho/Winter Soldiera (Sebastian Stan), Ant-Mana (Paul Rudd), Sharon Carter / agentka 13 (krásná Emily VanCamp) a ze záporáků uvidíme Barona Helmut Zema (Daniel Brühl), Crossbonesa (Frank Grillo) a generála Thaddeus Thunderbolt Rosse (William Hurt), v komiksech později známého také jako Red Hulka. V nepotvrzené roli se představí Martin Freeman. Spekuluje se o politické postavě, čili něco na způsob Roberta Redforda ve Winter Soldier. Mělo by jít o Everett K. Rosse, experta z hlediska problematiky země Wakando (domov Black Panthera), která svou důležitou roli teprve zopakuje. Více o složení týmů pak zde.

Režírují Joe a Anthony Russo, o hercích jsme si už napsali dost, no a produkčně snímek zastřešil kromě hlavních producentů MCU i Kevin Feige. O scénář se postarali Christopher Markus a Stephen McFeely (The First Avenger, The Winter Soldier a dvojsága Infinity War), kameru si vzal na starost dvorní člověk Blomkampa, ​​Trent Opaloch (Elysium, District 9, The Winter Soldier), no a o hudební kompozici se postaral Henry Jackman (ČSFD profil zde). Captain America: Civil War dorazí do kin 5. května 2016. Více informací naleznete v tomto vlákně, konkrétně v článcích zde a zde. Kompletní rozhovor se Sebastianem Stanem (Winter Soldier) a Chrisem Evansem (Captain America) naleznete zde. O Civil War se mluví jako o nejlepším filmu z MCU dosud (ne, o Age of Ultron se to opravdu neříkalo), což nám dodává jiskřičku naděje, že takový obrovský film s enormním množstvím postav se opravdu povedl.

 

Nové behind the scenes video

Civil War neskončí pro mnohé hrdiny dobře. Dechberoucí trailer se Spider-Manem to jen potvrzuje
Domů
Sdílet
Diskuse