Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2016 20:45
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Nasaj atmosféru pražské edice FASHION DEALã prostřednictvím našeho video reportu

REFRESHER
Uložit Uložené

Kateř se spolu s naším týmem vydala na FASHION DEALã, aby zjistila, jak vypadá tamější atmosféra a zároveň vyzpovídala několik klíčových osobností.

Rodný dům Franze Kafky přivítal ve dnech 20. a 21. května setkání urban kultury, které u nás nemá obdoby. FASHION DEALã stmelilo všechny módní nadšence, stejně jako příznivce umění, dobrého jídla nebo tance. Kromě odpoledního programu návštěvníky čekaly také dvě originální afterparty. Kafkův dům u Staroměstského náměstí přivítal více než 30 prodejců, značek a resellerů, stejně jako 15 současných vizuálních umělců v rámci FASHION DEALã GALLERY. My se nyní podíváme na některé z nich prostřednictvím našeho video reportu, který pro vás připravila Kateř Maharádža spolu s naším týmem. Doufáme, že se vám bude reportáž líbit! Pokud by tě zajímalo, v čem se předvedli návštěvníci, klikej na článek týkající se outfitů, kompletní fotoreport poté nalezneš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse