Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2016 v 0:14
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Hráč v Overwatch jako první pokořil level 100! Stálo ho to 92 hodin hraní

TECH
Uložit Uložené

Když se v herním světe povede někomu dokončit něco jako prvnímu, hned to o sobě musí dát vědět. Výjimkou není ani tento hráč, který pokořil v Overwatch level 100 jako první.

Herní titul Overwatch, který se koncem minulého měsíce představil jako nejnovější a podle ohlasů hráčů je také tím nejvíc FRESH titulem poslední doby od společnosti Blizzard, aktuálně boduje na herních žebříčcích. O to, že o něj bude zájem se všichni přesvědčili již po vydání oficiálních statistik, které se dostaly ven po open betě, během které si mohli všichni zcela zdarma v rozmezí 5. - 9. května hru zahrát a společnosti tak poskytnout odezvu k celé hře. Tyto statistiky odhalily naprosto ohromující čísla. Celé open bety se zúčastnilo téměř 10 milionů hráčů z více jak 190 zemí světa, kteří nahráli během tak málo dní neuvěřitelných 4,9 miliard minut herního času. Během této doby stihli prostřídat 271 milionů herních postav. Tímto testováním Blizzard pokořil v účasti například i otevřené testování Star Wars: Battlefront či The Division.

Nyní se však na internetu upíná zrak na uživatele FenderOverwatch, který se na populárním Redditu pochlubil s tím, že jako první v této hře pokořil level 100. Ačkoliv to v Overwatch nemá naprosto žádný význam, protože hra ani nemá svůj maximální level, tak se však jedná o číslo, se kterým se hráči velice rádi pochlubí. A co ho to vlastně stálo? 92 hodin herního času, přičemž hře se věnoval až 13 hodin denně. A myslíte si, že je to konec? Rozhodně ne, Fender se již chvástá, že během tohoto víkendu se dostane na hranici levelu 200!

Hráč v Overwatch jako první pokořil level 100! Stálo ho to 92 hodin hraní
Zdroj: Reddit.com

Celý herní zážitek world first 100 level přenášel na svém Twitch účtu, ze kterého si nyní můžete dát záznam a třeba si naučit něco málo skillu tohoto hráče.

Domů
Sdílet
Diskuse