Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2016 19:21
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Battlefield dostane vlastní seriál od tvůrců True Detective a Mr. Robot

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Prolomí toto zpracování smůlu zfilmovaných herních titulů?

Železo je třeba kout dokud je žhavé. To si pravděpodobně řekli v EA a pár týdnů od představení strhujícího traileru pro Battlefield 1, který se bude odehrávat během první světové války, tu dnes máme informaci, že televizní studia Paramount Television a Anonymous Content získala od společnosti DICE práva na seriálové zpracování této populární herní série. A ptáte se jakého dílu? Nuže, jakéhokoli. Práva totiž zahrnují veškerý obsah, který patří pod tuto herní značku. Určitě bychom ale raději dali spíše přednost něčemu z dob minulých než těch budoucích, protože už nám jaksi chybí televizní počiny jako Band of Brothers či The Pacific. I když vám pravděpodobně studio Anonymous Content nic neříká, určitě byste si jeho název měli zapamatovat. Na obrazovky přinesli vysoce ceněné a oblíbené počiny jako Mr. Robot (premiéra druhé série již zítra, nezapomeňte) a True Detective. Producentské duo je ve složení Michael Sugar (známý také jako producent The Knick a dokonce jako producent i držitel nejcennější sošky v branži, Oscara, za nejlepší snímek roku 2015, kterým se stal Spotlight) a Ashley Zalta (ta se zase podílela na filmu, jako například Sherlock Holmes 2).

Battlefield dostane vlastní seriál od tvůrců True Detective a Mr. Robot
Zdroj: gaming.gentside.com

Konkrétní informace jsou zatím jen hudbou budoucnosti, protože jsme se nyní dočkali jen prvotního oznámení, ale předpokládáme, že do data 21. října tohoto roku se dozvíme více. To je totiž den, kdy se na pulty obchodů dostane Battlefield 1 (souhrnný článek o hře si můžete přičíst na tomto odkazu). Tvůrci zatím jen prozradili, že po této herní sérii sáhli hlavně kvůli masivní celosvětové fanouškovské základně (přibližně 60 milionů lidí), díky které o diváky rozhodně nouze nebude. Na opačné straně, obrovská fanbase může způsobit i obrovskou vlnu nespokojenosti. Určitě tomuto projektu ale držíme palce a doufáme, že konečně zlomí neštěstí herních adaptací. A jaký je váš názor? Těšíte se?

Domů
Sdílet
Diskuse